Eb selejtezők: A szombati játéknap


Skócia1.70  döntetlen3.50  Grúzia5.00
Tisztességesen küzdött Skócia a Németország elleni selejtezőn, de ennek ellenére 2-1-re kikaptak a világbajnok vendégeként. A küzdésért sajnos nem jár pont és már csak ezért is kötelező a győzelem számukra Grúzia ellen.

Erre minden esélyük megvan, mert Grúzia nem az a csapat, amely idegenben brillírozna. Csakúgy, mint aktuális ellenfelük, ők is elveszítették az első selejtezőjüket: hazai pályán 2-1-re kikaptak Írországtól.

Tipp: Az első fél órában nem lesz gól @ 1.80


Írország1.01  döntetlen19.00  Gibraltár51.00
A csoport másik meccsén Írország azt a Gibraltárt fogadja, amelyik épp csak túl van első hivatalos UEFA meccsén, melyet 7-0-ra elveszített Lengyelország ellen.

Ilyenformán az íreknek nem lesz nehéz dolga otthon, Grúzia idegenbeli legyőzése után újabb három pont van kilátásban. Maximum a lőtt gólok száma lehet kérdés.

Tipp: Gólok 4.5 felett @ 1.68


Lengyelország6.25  döntetlen4.25  Németország1.53
Szóval a lengyelek az újonc legázolása után a lehető legnehezebb ellenfelet látják vendégül. 2011-ben és idén májusban már játszottak két barátságos meccset Németország ellen, előbbi 2-2-s döntetlennel, míg a tavaszi 0-0-s végeredményt hozott. Tétmeccsen még soha nem győzték le a németeket, pontot sem szereztek ellenük.

Kicsit döcögött a német gépezet Skócia ellen, de ez betudható a világbajnokság utáni fáradtságnak és annak, hogy a német válogatott tagjai topcsapatokban játszanak, ahol aztán tényleg nincs megállás. Ilyenformán még az is lehet, hogy a lengyelek meglepik a világbajnokot.

Tipp: X2 @ 1.11

A kombináció eredő szorzója @ 3.36