Eb-selejtezők: Hazai győzelmeket ígér a papírforma


Ausztria1.20  döntetlen7.00  Moldova16.00
Magabiztosan, 16 ponttal vezeti Ausztria a G csoportot, mögöttük négy ponttal vannak lemaradva a svédek. A derék sógorok eddig az összes hazai Eb-selejtezőjükön veretlenek maradtak: iksz Svédországgal, majd győzelem Montenegró és Oroszország ellen. Ezeknek a meccseknek a közös nevezője, hogy az osztrák válogatott rendre csak egy gólt rúgott.

A sereghajtó Moldova ellen azért talán elvárható tőlük, hogy nagyobb fölényt mutassanak, de azért ne feledjük, hogy ez a meglepetések Eb-selejtezője. Ráadásul a moldávok eddigi két pontjukat idegenben szerezték (Liechtensteinben, illetve Oroszországban) de azért nagy reményeket ne tápláljunk feléjük.

Tipp: Félidő/Teljes Idő – Hazai/Hazai @ 1.76


Montenegró1.16  döntetlen7.25  Liechtenstein17.00
Még lehet esélye arra Montenegrónak, hogy elcsípje a harmadik helyet, de ehhez mindenképpen három pontra van szükségük. Liechtenstein ellen ez össze is jöhet nekik, bár az is igaz, hogy a hazai csapat utoljára egy évvel ezelőtt tudott meccset nyerni. Mondjuk azt pont hazai pályán.

Liechtenstein nem tűnik verhetetlen ellenfélnek, de azért vegyük figyelembe, hogy öt pontot már ők is szereztek a selejtezők során. Egyetlen győzelmüket idegenben aratták, amikor tavaly novemberben 1-0-ra győztek Moldovában. Ilyen nem túl gyakran fordul elő a liechtensteini labdarúgásban, de könnyen lehet, hogy most Montenegró is szenvedni fog ellenük.

Tipp: Félidőben X @ 2.75


Spanyolország1.24  döntetlen5.75  Szlovákia13.00
Tavaly ősszel az egyik legdurvább meglepetést a szlovákok okozták azzal, hogy 2-1-re megverték a spanyolokat. Mindez még hagyján, de Szlovákia hibátlanul vezeti a csoportot.

Mögöttük három ponttal vannak lemaradva a spanyolok, akiktől azért elvárható, hogy hazai pályán begyűjtsék a három pontot. Már csak azért is, mert legutóbbi 30, otthoni környezetben lejátszott selejtezőjükön (Eb és vb) veretlenek maradtak. 

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.33

Eredő odds: 11.28