Déli-mix: Tovább szárnyal a Real?


Villareal 5.20  döntetlen 4.05  Real Madrid 1.63
Ikszelt szerdán a Villareal, az újonc Eibar ellen játszottak 1-1-et idegenben. Eddig a szezonban csak a Barcelonától kaptak ki, még a második fordulóban. Mérlegük a bajnokságban 2-2-1, legutóbbi két, a Real ellen lejátszott hazai meccsük egyaránt döntetlennel végződött. A két csapat egymás elleni meccsei sok gólt hoztak az utóbbi időben, az utolsó hat mérkőzésen összesen 25 találat született.

Úgy tűnik, hogy helyreállt az élet rendje a Real Madrid háza táján, miután legutóbbi három tétmeccsükön összesen 18 gólt lőttek. Ebből ötöt az Elche ellen, a hétközi fordulóban. Cristiano Ronaldo egymaga négyet vállalt, igaz ebből kettőt büntetőből szerzett. Viszont az előbb említett 18 találatból nyolcat a portugál zseni lőtt így aztán nem kizárt, hogy most is eredményes lesz.

Tipp: C. Ronaldó gól @ 1.72

Barcelona 1.12  döntetlen 10.00  Granada 20.00
Gól nélküli döntetlent játszott a Barcelona kedden, a Malaga vendégeként. Ennek botlásnak (is) köszönhetően a katalánokat beérte pontszámban a Valencia. Viszont ne felejtsük el, hogy a Barca még mindig nem kapott gólt ebben a szezonban és nem valószínű, hogy pont a Granada szakítaná meg ezt a sorozatot.

Ugyanis a vendégcsapat utoljára 2012-ben tudott eredményes lenni a Camp Nouban, azóta rendre „nullára verték” őket Messiék. Egyébként szerdán, hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a Levantétól, ez volt első vereségük a szezonban. Előtte két győzelmet és két ikszet hoztak össze.

Tipp: Ázsiai hendikep, Barcelona -1.75 @ 1.49

Sassuolo 4.50  döntetlen 3.70  Napoli 1.80
Nyeretlen még a Sassuolo ebben a szezonban, viszont az Inter elleni, már-már hagyományosnak számító 7-0-s katasztrófát leszámítva még nem kaptak ki senkitől. Legutóbbi két meccsük egyaránt 0-0-s döntetlennel ért véget, és eddig összesen csak egy gólt tudtak rúgni, még a nyitófordulóban, amikor 1-1-et játszottak a Cagliari ellen.

Szóval itt a nagy lehetőség a Napoli előtt, hogy valami értékelhető eredményt összehozzon és pontot tegyen három meccses nyeretlenségi szériája végére. A hétközi fordulóban 3-3-as döntetlent játszottak otthon a Palermóval, ezt megelőzően viszont kétszer is kikaptak 1-0-ra (Chievo és Udinese). Az előző szezonban 2-0-ra nyertek a Sassuolo vendégeként.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.18

Cesena 6.25  döntetlen 3.85  Milan 1.60
Győzelemmel kezdte első osztályú szereplését a Cesena, azóta viszont kétszer kikaptak és egyszer ikszeltek. Szerdán a Juventus otthonában szenvedtek sima, 3-0-s vereséget.

Pár napja nem ment a Milannak a másik újonc ellen: 2-2-es döntetlent játszottak az Empoli vendégeként. Előtte a Juventustól kaptak ki 1-0-ra hazai pályán. Pedig az első három fordulóban nyerni tudott a Milan, úgy tűnik mintha máris egy kisebb hullámvölgybe került volna a csapat.

Tipp: X2 @ 1.13