Déli-mix: mennyire tartós a Milan jó formája?


Napoli 1.62, döntetlen 3.90, Lazio 6.00
Az előző fordulóban kikapott a Napoli, a Parma vendégeként szenvedtek 1-0-s vereséget. Harmadik helyük így sem került veszélybe, kilenc pontos előnyük van a negyedik helyezett Fiorentinával szemben. Hazai pályán viszont mindig kötelező számukra a győzelem és ez általában össze is jön nekik. Ebben az évben csak pont az előbb említett Fiorentinától kaptak ki bajnoki meccsen pályaválasztóként, ezen kívül két 1-1-s döntetlen és négy győzelem mérlegük otthon.

A Lazio két bajnoki mérkőzést is megnyert zsinórban, mindkettőt Rómában. Előbb a Parmát verték 3-2-re, majd múlt héten a Sampdoriát 2-0-ra. Idegenbeli mérlegük 4-1-2 tavasszal, ami szintén nem olyan rossz. Nápolyba viszont nem nyerni járnak, utoljára 2009-ben tudták elhozni a három pontot. Legutóbb januárban léptek pályára a Napoli vendégeként, azt a meccset a hazai csapat nyerte 1-0-ra.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.88

AC Milan 1.35, döntetlen 4.90, Catania 10.50
Összeszedte magát a Milan: három bajnokit is megnyertek zsinórban, és majd’ egy hónapja veretlenek. Ebből a négy meccsből csak egyet játszottak otthon, akkor legyőzték a Chievót 3-0-ra. Most tovább növelhetik hazai győzelmeik számát, ugyanis egy roppant kellemes ellenfél látogat vasárnap este Milánóba.

Ugyanis a Catania az utolsó helyen áll, öt fordulója egyetlen árva pontot sem szereztek. Idegenbeli mérlegük tavasszal 0-2-5, vendégként összesesen két gólt rúgtak ebben az évben.

Tipp: A vendégcsapat nem szerez gólt @ 1.82

Valencia 1.60, döntetlen 3.85, Elche 6.00
Csütörtökön megtáltosodott a Valencia, 3-0-s hátrányból jutott tovább az Európa Ligában a Bázel ellenében. A rendes játékidőben 3-0-ra vezettek a spanyolok, a hosszabbításban pedig még kettőt rámoltak be az amúgy nem gyenge svájciaknak. Kérdés, hogy mennyit vett ki belőlük ez a meccs, mert bajnokságban még lenne hová fölzárkózni. Három fordulója nyeretlenek, múlt héten 0-0-s döntetlent játszottak a Real Valladolid vendégként. Mérlegük pályaválasztóként viszont nem olyan rossz, 4-2-1 tavasszal. Egyedül a Getafe távozott tőlük három ponttal, mondjuk ez pont a legutóbbi hazai meccsükön történt.

Szóval nem lehet kizárni azt az eshetőséget, hogy Elche ponttal távozik a Mestallából, ugyanis három fordulója veretlen az újonc. Az előző fordulóban a Getafét verték hazai pályán 1-0-ra. Mondjuk idegenben nem sok babér termett nekik még az idén, két iksz mellett öt vereséget számlálhatnak. Ugyanakkor az őszi szezonban 2-1-re legyőzték a Valenciát, ez erőt adhat a vendégeknek.

Tipp: Az első fél órában nem lesz gól @ 1.92

Athletic Club Bilbao 1.42, döntetlen 4.50, Malaga 8.00
Az Atletico Madrid elleni, hazai vereségtől eltekintve szépen szerepel tavasszal a Bilbao, nem véletlenül állnak a negyedik helyen. Az előző fordulóban Levantéból hozták el a három pontot.

Határozottan jobban szerepel a Malaga idén, mint a tavalyi szezonban, ami jobbár a kiesés elkerüléséről szólt számukra. Most a középmezőny sűrűjében tanyáznak és az előző két fordulóban hat pontot szereztek a Betis és a Granada legyőzésével. Idegenben is nagyszerűen szerepelnek: az utóbbi négy bajnokijukon 10 pontot szereztek vendégként.

Tipp: 1X @ 1.08

 

A kombináció eredő szorzója @ 7.10