Déli-mix: Meglepetésekben bízva


Athletic Club Bilbao 1.40, döntetlen 4.50, Almería CF 7.60
Nem kezdte jól a 2014-es esztendőt az Athletic Club. Eddig két tétmeccset játszottak; a múlt héten 2-0-ra kikaptak a Real Sociedad vendégeként, a hétközi kupafordulóban pedig a Real Betis otthonában szenvedtek 1-0-s vereséget. A helyezésük alapján (a negyedik helyről várhatják az aktuális fordulót) azt gondolhatnánk, hogy majd most javítanak, ráadásul a legutóbbi négy Almería elleni bajnokiját rendre megnyerte a bilbaói csapat. De ilyen évkezdet után korántsem olyan biztos a hazai győzelem.

Már csak azért is, mert a táblázat alsó régióiban vitézkedő Almería december óta veretlen, az azóta lejátszott hat tétmeccsből hármat megnyert és hármat döntetlenre hozott. Többek közt pont azt a Betist verték meg idegenben, amitől az Athletic Club most kikapott. Bár idegenben nem szokott brillíroznia az Almería, de most simán benne van a levegőben egy meglepetés eredmény. 

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.95

Atletico Madrid 3.25, döntetlen 3.35, Barcelona 2.15
Mindkét csapat negyvenkilenc ponttal várhatja a forduló rangadóját és bármekkora közhely is, de bármi megtörténhet ezen a meccsen. Az Atletico remek szériában van, igaz a keddi kupameccsen leikszeltek Valenciában (1-1). Viszont október közepe óta veretlenek és nagyon ritkán csúszik be náluk döntetlen. Nem véletlenül vezetik a tabellát holtversenyben aktuális ellenfelükkel. A „nagyok” közül a Realt már elintézték hazai pályán, miért ne szorongatnák meg a Barcelonát is?

Akiknél amúgy a legfontosabb történés az volt az elmúlt napokban, hogy Messi – ha csak csereként is – de visszatért a csapatba és nagyszerű játékkal rukkolt elő a Getafe elleni kupameccsen. A négy gólból kettőt vállalt az argentin zseni, az őrzését valahogy majd meg kell oldania a madridiaknak, máskülönben nehéz lesz otthon tartaniuk a három pontot. Utoljára nyáron, a Szuperkupa meccseken játszottak az Atleticoval, akkor a fővárosban 1-1-s eredményt értek el, majd Barcelonában 0-0-s döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Tipp: Döntetlen @ 3.35

Atalanta 1.90, döntetlen 3.40, Catania 4.00
Kikapott múlt héten az Atalanta, a Milan verte őket 3-0-ra a San Siro-ban. Tavaly februárban 0-0-s döntetlen játszottak otthon a Catania ellen. Egyébként ha a két csapat egymás elleni eredményeit vizsgáljuk, akkor feltűnően sok döntetlent találunk és az is szembetűnő, hogy nagyon kevés gól esik ezeken a meccseken. Évekre visszamenőleg a meccsenként lőtt három gól a legtöbb, de ez is csak háromszor fordult elő az elmúlt években (tizenhárom meccsből 10 alkalommal 2.5 alatt volt a gólok száma).

Hiába nyert 2-0-ra a Catania az előző fordulóban a Bologna házigazdájaként, még mindig a kieső helyen állnak. A Serie A mezőnyében ők rúgták eddig a legkevesebb gólt, szám szerint 12-őt. Ilyen támadójátékkal nehéz is maradandót alkotni.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.75

Roma 1.36, döntetlen 4.40, Genoa 8.50
Simán kikapott 3-0-ra az előző fordulóban a Roma, azért ennél nagyobb ellenállást vártunk tőlük a Juventus otthonában. Így aztán még távolabb kerültek az első helytől, mögöttük két pontra meg már ott liheg a harmadik helyezett Napoli. Ilyenformán most kötelező a győzelem a Roma számára. 

A Genoa ellen erre igen nagy az esély, ugyanis ők ritkán tudnak értékelhető teljesítményt nyújtani idegenben. Ráadásul utoljára 1994-ben tudtak pontot rabolni az AS Roma vendégeként. Így aztán talán nem nagy vakmerőség hendikeppel megtenni a farkasok sikerét.

Tipp: Hendikepes fogadás (0-1), a Roma nyeri a meccset @ 18.71

A kombináció eredő szorzója @ 23.64

Azt gondolod, hogy te értesz a legjobban a kézilabdához? Nyerj minél magasabb szorzón és nyerj készpénzt, bónuszt vagy ingyen pörgetést!