Déli-mix: Két fix hazai mellett egy vendégsikerre számítunk


Inter 1.48, döntetlen 4.40, Atalanta 7.25

Február óta veretlen az Inter, azóta hat bajnokiból négyet megnyertek. Az előző fordulóban idegenben győzték le a Hellas Veronát 2-0-ra. Ebben a naptári évben még nem volt olyan mérkőzés, melyen kettőnél több gólt lőttek volna és általában csak egy találatig jutnak – vagy addig sem. Becsületükre legyen mondva, hogy nem is kapnak sokat, egyedül a Juve tudott nekik hármat lőni (2014-ben 13 tétmeccs alatt kilenc gólt kapott az Inter). Hazai pályán tavaly októberben kaptak ki utoljára (a Romától), mérlegük azóta 6-5-0.

Az Atalanta sincs rossz szériában, három bajnokit nyertek zsinórban, február közepe óta veretlenek. A legutóbbi két meccsükön még csak gólt sem kaptak (a Laziot 1-0-ra, a Sampdoriat 3-0-ra verték). Legutóbb majd’ egy évvel ezelőtt jártak az Inter otthonában, akkor fordulatos meccsen 4-3-nyert az Atalanta. Most sem lehet kizárni, hogy elcsípnek egy pontot.

Tipp: X2 @ 2.75

Udinese 1.58, döntetlen 3.90, Sassuolo 6.25

Kikapott múlt héten az Udinese, a Roma verte őket 3-2-re. Előtte hazai pályán győzték le a Milant 1-0-ra. Otthon veretlenek január közepe óta, hazai mérlegük 2014-ben 2-1-2. Tavaly idegenben már legyőzték hazai pályán a Sassuolot, valószínűleg most is hasonlóra készülnek.

Múlt heti győzelmének köszönhetően a Sassuolo (3-1-re nyert hazai pályán a szintén kiesőjelölt Catania ellen) hosszú idő után ellépet az utolsó helyről, de még így is a kiesőzónában van. Ebben az évben eddig egyetlen pontot tudtak összehozni idegenben, amikor leikszeltek Bolognában (0-0). Gólt se nagyon rúgtak az idén, ha nem ők voltak a pályaválasztók, öt meccs alatt három találatig jutottak, ebből kettőt a Lazionak lőttek.

Tipp: Vendégcsapat nem szerez gólt @ 1.92

Athletic Club Bilbao 1.33, döntetlen 5.20, Getafe 9.50

Megtört egy kicsit a Bilbao lendülete, ugyanis az előző két fordulóban egyaránt 1-1-s döntetlent játszottak. Igaz, egyik meccsen sem ők voltak a pályaválasztók. Legutóbbi hazai meccsükön 4-0-ra verték a Granadát, előtte pedig kikaptak az Espanyol-tól. Viszont erejüket jelzi, hogy ne bírt velük otthon a Real Madrid, február elején 1-1-et játszottak Ramosék Bilbaoban.

A Getafe csak azért sem kellene, hogy gondot okozzon a hazai csapatnak, mert ebben az évben még nem nyert meccset a madridi csapat. Ha csak idegenbeli mutatóikat nézzük, akkor még rosszabb képet kapunk: négy vereség, egy döntetlen, egy rúgott és kilenc kapott gól.

Tipp: Gólok száma a vendégcsapatnál kevesebb mint 0.5 @ 1.85

A kombináció eredő szorzója @ 9.77