Déli-mix: Atletico, Barca vagy Real?


Roma 2.30, döntetlen 3.40, Juventus 3.20
Csúnyán kikapott Cataniában a Roma (4-1) az előző fordulóban, viszont ettől még egyáltalán nincs veszélyben második helyük két fordulóval a vége előtt. Egyébként egy igen hosszú győzelmi széria szakadt meg ezzel a vereséggel ugyanis ezt megelőzően kilenc meccset nyertek meg zsinórban Tottiék. Hazai pályán viszont továbbra is veretlenek, tavaszi mérlegük 8-1-0, csak az Inter tudott tőlük pontot rabolni (0-0).

A Juventus biztosan bajnok már, múlt héten 1-0-ra verték otthon az Atalantát. Tavasszal csak a Nápolyban kaptak ki, idegenbeli mérlegük a bajnokságban 6-2-1. Rómában utoljára 2011-ben tudtak pontot szerezni (1-1), azóta kétszer kikaptak a farkasok otthonában. Legutóbb idén januárban szenvedtek vereséget a fővárosban (1-0), kupameccsen.

Tipp: X @ 3.40

Atletico Madrid 1.20, döntetlen 6.60, Malaga 15.00
Két fordulóval a vége előtt három ponttal vezeti a tabellát az Atletico Madrid a második helyezett Barcelona előtt és nem mellesleg az utolsó fordulóban pont egymás ellen játszanak majd – de mindent csak a maga idejében. Szóval az Atletico nagyszerű szezont produkál, még úgy is, hogy néha-néha becsúszik egy vereség, mint például az előző fordulóban, a Levante otthonában (2-0). Hazai pályán viszont az egész bajnoki szezonban veretlenek tudtak maradni, a számtalan győzelem mellé csak három iksz csúszott be tavasszal (Barcelona, Sevilla, Real Madrid).

Nem túl valószínű, hogy a Malaga feliratkozna a pontrablók listájára: az előző két fordulóban 0 pontot szereztek. A középmezőny alján található csapat kiesésére még van matematikai esély, de elég nagy meglepetés lenne, ha elbúcsúznának az első osztálytól. Idegenbeli mérlegük ebben az évben 3-1-5, legutóbbi három vendégként lejátszott meccsüket elveszítették.

Tipp: 1 @ 1.20

Celta Vigo 1.42, döntetlen 5.50, Real Madrid 1.42
Három bajnokit is megnyert egymás után a középmezőnyben tanyázó Celta Vigo. Az előző fordulóban az Osasuna otthonából hozták el a három pontot (0-2). Hazai pályán egészen jól teljesítenek tavasszal (4-3-2), csak az Atletico és Malaga verte meg őket. Utoljára 2012-ben nyertek a Real ellen pályaválasztóként (2-1), most is simán benne van egy hasonló, bravúros eredmény a meccsben.

Múlt vasárnap leikszelt hazai pályán a Valenciával a Real Madrid, majd szerdán a halasztott meccs pótlásán a Valladolid otthonában játszottak 1-1-et. Ezzel jelentősen csökkent annak az esélye, hogy az első helyen végezzenek (jelenleg 84 ponttal a harmadikok).

Tipp: X2 @ 1.13

Elche 12.00, döntetlen 6.50, Barcelona 1.23
Úgy fest, hogy az újonc Elche megőrzi első osztályú tagságát. Bár ha biztosra akarnak menni, akkor még egy-két pontot nem ártana szerezniük, mint például tették azt múlt héten a Malaga otthonában, ahol 1-0-ra nyertek. Hazai pályán mindenkit megszorongattak ebben az évben, kilenc bajnokin csak két gólt kaptak összesen (a Sevilla és a Levante tudott náluk betalálni). Ugyanakkor a gólszerzés nem nagyon ment: három alkalommal játszottak 0-0-át és csak egyszer tudtak egynél több gólt rúgni.

A Barca is leikszelt az előző fordulóban, a Getafével nem bírtak hazai pályán. Nem ez volt az első botlásuk tavasszal, de főleg idegenben érték őket meglepetések. Mérlegük vendégként a bajnokságban 4-2-3, ez azért önmagáért beszél.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.95

A kombináció eredő szorzója @ 13.60

Légy részese az akciónak nyáron Rióban! Nézd meg, hogyan nyerhetsz VIP utat velünk!