Copa América: Újabb nehéz meccs előtt a brazilok


Brazília2.05  döntetlen3.50  Kolumbia3.60
A brazilok számára nem indult jól a Peru elleni mérkőzés: már harmadik percben hátrányba került a csapat, de Neymar kisvártatva egyenlített. Ezután fokozta a nyomást Brazília, amely végül az utolsó percben góllá érett, és ha nehezen is, de a Selecao begyűjtötte a három pontot.

Kolumbia ellen vélhetően sokkal nehezebb dolga lesz David Luizéknak. Egyrészt azért, mert a kolumbiai válogatott jobb erőkből áll, mint perui, másrészt pedig az első meccsen 1-0-ra kikaptak Venezuelától és így minden pontra szükségük van, ha tovább akarnak jutni.

Az egymás elleni eredmények böngészése közben is arra a következtetésre juthatunk, hogy ez bizony egy szoros mérkőzés lesz. 2014-ben kétszer találkozott a két csapat: szeptemberben 1-0-ra nyert Brazília felkészülési meccsen, előtte pedig a világbajnokság negyeddöntőjében 2-1-re győztek Kolumbia ellen a brazilok. Ezt megelőzően zsinórban négy döntetlent játszott egymással a két csapat és ebből három gól nélkül ért véget.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.00


Peru2.70  döntetlen3.10  Venezuela2.80
Peru tehát derekasan küzdött az első csoportmeccsen, de ez nem volt elég az egy ponthoz sem. Ebben az évben még nem nyert mérkőzést a perui válogatott és Venezuela ellen elég vegyesek az esélyei.

Viszonylag kevés döntetlen született eddig a Copa Américán, 10 meccsből három lett iksz, de ennek a párosításnak durva döntetlenszaga van. Annak ellenére, hogy a két csapat egymás elleni eredményeiben egészen egy 2004-es világbajnoki selejtezőig kell visszamenni egy jó ikszért. Azóta kilenc meccsen vannak túl a csapatok és rendre az éppen aktuális hazai gárda győzött.

Kivéve a legutóbbi meccsükön: egy 2015 áprilisában, Floridában lejátszott felkészülési mérkőzésről van szó, ahol Venezuela nyert 1-0-ra.

Nos, a helyszín megint semleges, és a venezuelai válogatottat erősen doppingolhatja az első csoportmeccsen aratott győzelem.

Tipp: Félidőben X @ 2.00

Eredő odds: 4.00