Copa América: Paraguaynak az iksz is jó


Uruguay2.15  döntetlen3.00  Paraguay3.95
Az uruk három ponttal állnak a harmadik helyen, a biztos továbbjutás érdekében pedig nyerniük kell. A négy pontos Paraguaynak, az iksz is elég lehet, de Ramón Díaz szövetségi kapitány úgy nyilatkozott, hogy győzelemre játszanak majd.

Erős túlzás lenne azt állítani, hogy Uruguay szárnyalna: kínkeservesen verték meg 1-0-ra Jamaicát, majd ugyanilyen arányban kikaptak Argentínától. Aktuális ellenfelükkel utoljára a tavalyi vb selejtezőjén találkoztak és mindkét mérkőzés 1-1-es döntetlent hozott. Az uruknál eltiltás miatt nem lehet ott a pályán a csapatkapitány Godín, ami elég nagy érvágást jelent számukra.

Paraguay eddigi teljesítménye a kellemes meglepetés kategóriába tartozik, bár produkciójuk egy kicsit ambivalens. Argentínával leikszeltek (2-2) és ez nagy bravúr volt részükről, de a Jamaica elleni meccs az 1-0-s győzelem ellenére igazi kínszenvedés volt, hovatovább a torna eddigi leggyengébb meccsét láthattuk kedd éjszaka. Azt már csak zárójelben tegyük hozzá, hogy ha nincs a jamaicai kapus „bravúros” fejese, akkor aztán játszhattak volna napestig, gól akkor sem születik.

Tipp: Első gól – Uruguay @ 1.59


Argentína1.14  döntetlen8.00  Jamaica19.00
Ha már szárnyalás: az argentinokról is nehéz lenne azt állítani, hogy játszi könnyedséggel szerezték meg mind a négy pontjukat. Gerardo Martino edző ennek okát abban látja, hogy játékosai túl nagy terhelést kapnak klubjaikban és hát ezzel amúgy elég nehéz vitatkozni.

Egészen pontosan úgy fogalmazott a mester, hogy a 90 perc túl hosszú az argentin fiúk számára. Nos, látva a meccseiket, az utolsó húsz perc tényleg nehézségeket okoz Messiéknek, de azért még így is elvárható, hogy behúzzák a Jamaica elleni meccset.

A karibi ország legjobbjaitól előzetesen senki sem várt túl sokat és ezt sikerült is hozniuk. Két meccs, két 1-0-s vereség. Nagy valószínűséggel az Argentína elleni összecsapásuk is hasonlóképpen fog alakulni.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 3.15

Eredő odds: 5.01