Copa América: Pályán a címvédő


Uruguay1.28  döntetlen5.50  Jamaica11.00
A legutóbbi Copa Américát Uruguay válogatottja nyerte 2011-ben. Az egy igen jó kis csapat volt, de már többen visszavonultak azóta (például a legendás Diego Forlan).

Suarez viszont még nem vonult vissza, ellenben a tavalyi harapásos történet miatt még mindig nem léphet pályára a válogatottban és ez elég nagy érvágás az urukra nézve. Ott lesz viszont Cavani, aki nagyszerű szezont produkált a PSG színeiben (52 meccsen 31 gól). A csatár egyébként azzal keltett feltűnést a napokban, hogy fogalma sincs arról, merre van Jamaica, de hát tőle inkább gólokat várunk, mintsem földrajzi értekezést.

Azért Cavani kedvéért mondjuk el, hogy Jamaica nem Afrikában van, hanem egy karibi szigeten és meghívott válogatottként vesz részt a tornán. Sok jóra nem számíthat a B jelű csoportban, hiszen mellettük Argentína és Paraguay is a továbbjutásért küzd.

Tipp: Gólok 2,25 fölött @ 1.47


Argentína1.30  döntetlen5.50  Paraguay10.00
Ebben az évben három barátságos meccset játszott az argentin válogatott és mind a hármat meg is nyerte. Igaz, nem játszottak erős csapatokkal, sorrendben El Salvador, Ecuador és Bolívia legjobbjait múlták fölül Messiék.

Nem kérdés, hogy az argentin válogatott a végső győzelemre is esélyes, hovatovább ez az elvárás velük szemben. Ne feledjük, hogy tavaly a világbajnokságon a döntőig meneteltek, ahol aztán a bombaformában lévő németek csak a hosszabbításban tudták őket legyőzni 1-0-ra.

Paraguay kihagyta a tavalyi vb-t és az idei eredményei sem túl meggyőzőek. Három felkészülési meccset játszottak eddig: verség Mexikótól, illetve iksz Costa Rica és Honduras ellen.

A paraguayi válogatott húzóembere Roque Santa Cruz, akinek neve bizonyára ismerősen cseng az európai futballban jártasoknak, hiszen ő játszott a Bayern Münchenben és a Malagában is. Manapság Mexikóban rúgja a bőrt és idei mérlege eddig kilenc meccsen négy gól. De az ismertebb paraguayi játékosok közé tartozik Marcos Cáceres és Paulo Da Silva is.

Nem lehet még azt sem kizárni, hogy Paraguay meglepetést okoz az idei Copa Américán, legalábbis a válogatottban játszó futballisták képességei alapján ez simán benne van a pakliban.

Tipp: Agüero gól @ 1.97

Eredő odds: 2.90