Copa América: Neymar nélkül a brazilok


Kolumbia1.60  döntetlen3.65  Peru6.50
Durván néz ki a C csoport a második kör után: mind a négy csapatnak három pontja van, az első két helyezett Brazília és Peru két gólt rúgott és ugyanennyit kapott, míg a harmadik, illetve negyedik Venezuela és Kolumbia egyet-egyet. Magyarul még bármelyik csapat továbbjuthat, vagy éppen ugyanúgy kieshet.

Kolumbia 1-0-s vereséggel kezdte a csoportkört, majd ugyanilyen arányban verték meg Brazíliát egy roppant feszült meccsen. A mérkőzés végén kialakult tömegjelentet valószínűleg még sokáig nem felejtjük el, már csak azért sem, mert Neymar akkori produkciója négy meccses eltiltást ért.

A kolumbiai győzelem egyértelműen papírforma, ugyanakkor láthattuk eddig, hogy Peru is képes a jó játékra, senkinek nincs egyszerű dolga velük szemben. A brazilok is csak az utolsó pillanatban tudták őket legyőzni, Venezuelát pedig 1-0-ra verték. Remek támadóik vannak, és ezt igyekeznek is kihasználni.

Tipp: James Rodríguez gól @ 2.80


Brazília1.55  döntetlen3.70  Venezuela7.50
A brazilok tehát legjobb játékosuk nélkül néznek szembe Venezuelával. Neymar négy meccses eltiltása azt jelenti, hogy még a döntőben sem léphetne pályára a Barcelona sztárja. Már ha a brazilok eljutnak odáig.

Mondjuk Venezuela így sem kéne, hogy különösebb gondot okozzon számukra, de hát láthattuk, hogy mennyire képesek szenvedni a brazilok ezen a tornán még akkor is, ha épp nyernek.

Venezuela Kolumbia legyőzésével bizonyította már, hogy nem lehet félvállról venni őket. Brazíliával jó rég nem játszottak már: legutóbb a 2011-es Copa América B csoportjában csaptak össze velük, az a meccs 0-0-s döntetlent hozott. Egy ilyen eredmény most is simán benne van a pakliban.

Tipp: Félidőben X @ 2.10

Eredő odds: 5.88