Copa América: Nem sok gólt láttunk eddig


Ecuador1.60  döntetlen3.80  Bolívia6.00
Vereséggel kezdte Ecuador az ide Copa América szereplést: a házigazda Chilével szemben 2-0-ra maradtak alul a torna nyitómeccsén. Azon a mérkőzésen mindössze egy kapura tartó lövést tudtak összehozni Ecuador legjobbjai és egy ilyen teljesítmény alighanem Bolívia ellen is kevés lesz.

Na, nem mintha a bolíviai válogatott a lovak közé dobta volna a gyeplőt az első mérkőzésén, legalábbis a Mexikó elleni 0-0-s döntetlen nem okozott földöntúli izgalmakat. Bolívia két kapura tartó lövéssel vette ki a részét abból a csatából.

Az első csoportkör alatt nem született sok gól, összesen 11 alkalommal sikerült túljárni a kapusok eszén, ez 1,83-as gólátlagot jelent meccsenként. Az A jelű csoportban esett eddig a legkevesebb találat, összesen kettő.

A két csapat utoljára 2014 őszén játszott egymással, egy floridai haknimeccs keretében. Azt Ecuador simán nyerte 4-0-ra, ugyanakkor az egymás elleni eredmények között nagyon kevés olyat találunk, ahol ilyen sok gól esett volna.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.86


Chile1.48  döntetlen4.00  Mexikó7.75
A házigazdák tehát győzelemmel kezdtek és aligha lehet más célja a chilei válogatottnak, mint Mexikó ellen is begyűjteni a három pontot, már csak azért is, mert Mexikó gyakorlatilag a B csapattal érkezett a tornára.

Viszont biztos nem lesz könnyű feltörni a mexikói védelmet és meglepő lenne egy gólzáporos hazai siker. Sőt, ha Raul Jimenez, az Atlético Madrid nagyszerű támadója jó napot fog ki, akkor inkább a chilei védőknek lesz aggodalomra okuk.

Tipp: Döntetlen/Hazai @ 4.20

Eredő odds: 7.81