Copa América: Győzelmi kényszerben az argentinok


Paraguay1.77  döntetlen3.55  Jamaica5.05
Van tartása a paraguayi csapatnak: Argentína hiába vezetett már két góllal is a szünetben, a második félidőben Valdez és Barrios góljaival egyenlíteni tudtak. Ez az egy pont még rengeteget érhet a végén, de leginkább akkor értékelődik majd föl, ha most Jamaica ellen nyerni tudnak Santa Cruzék. (Apropó Barrios, az egyenlítő gól szerzője pont az ő helyére jött be a 79. percben.)

Bár ugyan Jamaica 1-0-s vereséggel kezdte szereplését, azért az látszik, hogy ellenük senki nem mehet biztosra. A jóval komolyabb erőkből álló uruguayi válogatott sovány győzelme egy jó pontrúgásnak és Rodríguez remek helyzetfelismerésének volt köszönhető, de az uruk nem játszottak jól.

Az oddszok alapján Paraguaynak áll a zászló, de ezen a meccsen bármi megtörténhet.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.12


Argentína1.62  döntetlen3.80  Uruguay6.00
A hírek szerint nagyon letörte az argentin válogatott tagjait, hogy nem sikerült behúzniuk a Paraguay elleni meccset. Olyannyira, hogy a meccs legjobbjának választott Messi nem fogadta el a díjat…

Kérdés, hogy mennyire sikerül majd fölrázni a játékosokat, de az kétségtelen, hogy az eltékozolt pontok után most illene hármat szerezniük.

Az oddszok itt is csalókák, Uruguay annak ellenére sem ennyire esélytelen, hogy Jamaica ellen tényleg gyengén játszottak. Cavaniban bármikor ott a gól és nem lenne meglepő, ha betalálna a PSG klasszisa.

Tipp: Cavani gól @ 3.70

Eredő odds: 7.84