Copa América: Egy gól dönthet


Argentína1.80  döntetlen3.40  Kolumbia5.00

Az argentinok játékát nézve néha óhatatlanul az az érzése az embernek, hogy Messiéknek nem sok kedvük van ehhez az egészhez, de ha már ott vannak, azért csak focizgatnak egy kicsit. Pont, mint a tavalyi világbajnokságon.

Viszont ez a szürke játék is elég volt ahhoz, hogy hét pontot gyűjtsenek és csoportgyőztesként jussanak tovább a B jelű kvartettből. Az első csoportmeccsen 2-2-es döntetlent játszottak Paraguay ellen, majd Uruguay és Jamaica legjobbjait egyaránt 1-0-ra verték. Sergio Agüero kihagyta a Jamaica elleni mérkőzést, de most várhatóan visszakerül a kezdőbe.

Kolumbia teljesítményére elég nehéz jelzőket találni és nem azért, mert annyira jó. Sőt, a világbajnokság után azért ennél többet várt mindenki tőlük. Mindenestre továbbjutottak a legjobb nyolc közé a C csoport harmadik helyéről, de ehhez kellett nekik a többi eredmény szerencsés alakulása is.

Jamesék mindössze egy gólt tudtak összehozni a három csoportmeccsen, mondjuk azzal pont Brazíliát verték 1-0-ra. Emellett csak egyet kaptak, amikor Venezuelától szenvedtek 1-0-s vereséget; ezt követően Peruval 0-0-s döntetlent játszottak.

A kolumbiaiaknál nem lesz ott Edwin Valencia térdsérülés miatt, Carlos Bacca és Carlos Sanchez pedig eltiltását tölti. Ott lesz viszont Falcao, aki viszont lassan már egy éve keresi sikertelenül a góllövő cipőjét.

Mindkét válogatottnál kiemelkedő a csapategység és előzetes eredményeiket figyelembe véve igencsak szoros mérkőzésre van kilátás, ahol egy gól dönthet.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 1.65