Copa América: Bemutatkozik a C csoport


Kolumbia1.42  döntetlen4.50  Venezuela8.00
Kolumbia hosszú évek óta üzembiztosan szállítja a világnak a kiváló futballistákat: René Higuita a legendás kapus, Faustino Asprilla a kiváló csatár, Carlos Valderrama a szintén kitűnő középpályás – hogy csak néhány nevet említsünk. A maiakra sem lehet panasz, ott van a tavalyi vb-n berobbanó James Rodriguez vagy éppen a világbajnokságot kihagyó Radamel Falcao, aki magához képest elég gyenge szezont produkált Manchesterben, de most talán a Copa Américán többet látunk majd tőle.

A kolumbiaiak a brazíliai világbajnokságon pont a házigazdákkal szemben maradtak alul a negyeddöntőben, azóta viszont egy meccs kivételével az összes találkozón győztesként hagyták el a pályát.

Valószínűleg most sem lesz ez másképp, tekintve, hogy Venezuela már korántsem áll olyan jó erőkből. Mondjuk a két csapat legutóbbi egymás elleni meccsét pont Venezuela nyerte 1-0-ra még 2013-ban (egy hazai vb selejtezőről van szó) és nem lenne meglepő egy szoros végeredmény.

Tipp: Félidőben X @ 2.33


Brazília1.30  döntetlen5.50  Peru11.00
A brazilokkal kapcsolatban még talán az is naprakész, aki nem követi olyan rendszeresen a nemzetközi futball híreit. A Neymar-Thiago Silva-David Luiz trióra épülő Selecao némiképp újjászerveződött a régi-új kapitány, Dunga irányítása alatt. Erre – ki ne emlékezne – a németek elleni katasztrofális hazai vb-vereség (7-1) és vesztes bronzmeccs miatt igen nagy szükség volt.

Az, hogy ez mennyire sikerült, majd most kiderül a tornán, mindenestre igen nagy csalódást jelentene a brazilok számára, ha nem jutnának el a döntőig.

Négy évvel ezelőtt bronzérmes lett Peru a Copa Américán és ez óriási bravúr volt tőlük. Jó játékosokból náluk sincs hiány: Claudio Pizzaro, a Bayern veterán csatára, Farfán, és Juan Manuel Vargas mind-mind azon lesz, hogy minél jobb eredményeket érjen el a perui válogatott.

Tipp: Neymar gól @ 1.65

Eredő odds: 3.84