Copa América: Az utolsó kör jön az A csoportban


Mexikó2.45  döntetlen3.60  Ecuador2.80
Durva gólesőt hozott a Chile-Mexikó összecsapása, a 3-3-as döntetlennel a házigazdák jártak jobban. Mexikó két ponttal áll a harmadik helyen és a továbbjutás érdekében nyernie kell – de még akkor sem biztos, hogy továbbmennek, ez a többi eredményen is múlik.

Mexikó tehát két ikszet produkált eddig, míg a nulla pontos Ecuador értelemszerűen két vereséget hozott össze. A nyitómeccsen viszonylag simán kikaptak 2-0-ra Chilétől, és a Bolívia elleni mérkőzés első félideje után (0-3) is úgy nézett ki, hogy Ecuador simán veszít. Aztán a második félidőre fölpörgött Ecuador, de ez csak a szépítésre volt elég, végül 3-2-es bolíviai sikert hozott a mérkőzése.

Mexikóval szemben még nehezebb dolguk lesz, annak ellenére, hogy a közép-amerikai alakulat gyakorlatilag a B csapattal érkezett a tornára. Már csak azért is mert, a tavalyi évben Mexikó kétszer is legyőzte Ecuadort (mindkétszer semleges pályán). Azt se felejtsük el, hogy a két vereségnek köszönhetően Ecuador továbbjutási esélyei gyakorlatilag elszálltak.

Tipp: Ecuador nem szerez gólt @ 3.35


Chile1.30  döntetlen5.25  Bolívia11.00
A Chile-Mexikó mérkőzés volt eddig a Copa América legtöbb találatot hozó meccse és ezzel hat góllal jócskán kilóg a sorból ez a találkozó. A házigazdák négy ponttal állnak a csoport élén, mögöttük Bolívia van ugyanennyivel, de Chilének egy találattal jobb a gólaránya. Ugyanakkor a Copa házigazdájának nyernie kell a biztos továbbjutás érdekében.

A héten Vidal ittasan okozott balesete borzolta a kedélyeket és ugyan Juventus középpályása fizikailag jól van, de a híradások tanulsága szerint eléggé megviselte az incidens. Pedig egy jó Vidalra nagy szükség van a középpályán.

Az oddsok megint csalókák, mert az Ecuador elleni meccsen láthattuk, hogy Bolívia mekkorát tud küzdeni, és a továbbjutás reménye csak még jobban föltüzelheti őket.

Az Arsenal sztárja, Alexis Sanchez még adós a góllal, itt az ideje, hogy a csatár is betaláljon.

Tipp: Alexis Sanchez gól @ 2.02

Eredő odds: 6.77