Brazília- Mexikó - Szakértői előzetes


A házigazda Brazília nagy lépést tehet az egyenes kieséses szakasz felé, ha begyűjti második győzelmét a világbajnokságon. Ezt próbálja megakadályozni a Kamerunt legyőző Mexikó. Az Unibet brazil szakértője,   Jack Lang méri össze a tudását a mexikói guruval, aki nem más, mint  Jonny Rico Aviles.

CSAPAT HÍREK

Jack Lang: Luiz Felipe Scolari nagy valószínűséggel egy cserét végre kell hajtson a horvátok elleni kezdőn, hiszen Hulk megsérült a vasárnapi edzésen. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Ramires játszik majd a helyén. Oscar játékára sokan kiváncsiak voltak, de a Chelsea középpályása remek teljesítményével egy időre elhallgattatta a kritikusokat.

Jonny Rico Aviles on Mexico: Miguel Herrera csapatában elvileg mindenki egészséges, eltiltott sincs, így nagy valószínűséggel ugyanaz a kezdő 11 lép pályára, mint Kamerun ellen.

FORMA

Jack Lang: Nyugodtan állíthatjuk, hogy a 16 győzelem az egymás elleni 17 mérkőzésből, több mint impresszív, és ezen mérleg miatt igazán főhet a mexikói szurkolók feje. Ugyan a Seleção nem a legjobbját nyújtotta Horvátország ellen, de a legnagyobb sztárjuk végül átvonszolta őket a célvonalon. Neymar ezzel bizonyította, hogy képes elviselni a nyomást, mindazonáltal Scolari joggal várhat gördülékenyebb és meggyőzőbb teljesítményt csapatától.

Jonny Rico Aviles: Mexikó az elmúlt egy évben nem játszott olyan jól, mint Kamerun ellen. Sokkal nagyobb különbséggel kellett volna nyerjenek, és nem csak a rossz játékvezetés miatt. Miguel Herrera kétcsatáros rendszere (5-3-2) remekül illik a csapatra, Giovani Dos Santos otthonosan mozog az előre tolt csatár, Oribe Peralta mögött. A Manchester United csatára, Javier Hernandez is bizonyította, hogy remek opció a padról beállva.

MIT MONDANAK AZ EDZŐK

Scolari: "A játékosok fantasztikusak voltak. Megőrizték a nyugalmukat és így fociztak a Vb nyitómeccsén, ami nem egy könnyű dolog. A szurkolók nagyobb arányú győzelmet érdemeltek volna, ugyanis a közönség nagyszerű volt. Az egész a világ szeme előtt zajlotta mérkőzés, és a többség el sem tudja képzelni, hogy ez milyen érzés."

Herrera: “Nagyszerű szurkolóink vannak, de mindenki tisztában van vele, hogy mi leszünk ma az első számú közellenség Brazíliában!" 

KULCSEMBER

Jack Lang: Bár Neymar lett a meccs emberének megnevezve Horvátország ellen, de az összecsapás igazi sztárja Oscar volt. A pálya jobb oldalán szorgalmasan gyűjtötte be a labdákat és pontosan továbbította őket, jellemzően mindezt az ellenfél térfelén. Elképzelhető, hogy Scolari visszatolja a pálya közepére, de a Chelsea játékosa könnyen lehet újra kulcsfigura.

Jonny Rico Aviles: Ismét Giovani Dos Santos lehet Mexikó kulcsembere. Ő az a játékos, aki egy az egyben képes megverni a védőket, jól tud lőni, és jó szemmel osztogatja a passzokat is. Az előretolt csatár mögött szabadon mozoghat, akár középen, akár a széleken, melyben talán az egyetlen kockázat, hogy ha túlságosan eltávolodik, akkor nagyon egyedül hagyhatja Oribe Peralta-t a sűrűben.

LEGJOBB FOGADÁS

Jack Lang: Fred bármikor gólt szerez és Brazília nyer 2.75. A csatár hasonlóan lassú kezdéssel rukkolt elő a tavalyi Konföderációs-kupán, de a gólgyár ezt követően beindult, és holtversenyben az élen végzett a góllövő listán Fernando Torres-szel. A brazil válogatottnak élveznie kell, hogy dominánsak a pályán, ami azt is jelenti, hogy Frednek lesz esélye arra, hogy gólt szerezzen.

Jonny Rico Aviles: A mérkőzésen 2.5 gólnál több fog születni (@ 1.62). Mindkét oldalnak a legfőbb erőssége a támadás, a védekező képességük viszont erősen megkérdőjelezhető. A középpályán is támadó szellemű játékosok szerepelnek, a védekező középpályás nem prioritás egyik csapat számára sem.

SCORE PREDICTION

Jack Lang: Brazil győzelem 2-0 arányban 5.60

Jonny Rico Aviles: 2-2-es döntetlennel zárul a meccs 5.60

Fogadj az A csoportra ITT!