Barátságos meccsek: Ronaldo vs. Messi


Fehéroroszország5.80  döntetlen3.55  Mexikó1.64
Zsinórban három selejtezőt veszített el Fehéroroszország: előbb Ukrajna és Szlovákia legjobbjaitól kaptak ki hazai környezetben, legutóbb pedig Spanyolországban kaptak ki 3-0-ra. Ez lesz az első alkalom, hogy Mexikóval játszanak, és nem kell ahhoz nagy mágusnak lenni, hogy belássuk: nem a hazai csapat a mérkőzés esélyese.

A nyári világbajnokságon láthattuk, hogy Mexikó egy jól összerakott, masszív csapat, amely a legnagyobbakat is képes igen keményen megszorongatni. Bár a vb óta nem játszottak tétmeccset, de öt barátságos meccsükből négyet megnyertek, múlt hét szerdán Amszterdamban verték meg Hollandiát 3-2-re.

Tipp: Gólok 1,75 felett (ázsiai) @ 1.42


Ausztria8.50  döntetlen4.60  Brazília1.38
Jól megy az osztrákoknak, ebben az évben még veretlenek. Az Eb selejtezőkön pedig egyenesen megállíthatatlannak tűnnek a sógorok, négyből hármat megnyertek. Ebből a két legutóbbi meccset hazai pályán játszották, előbb Montenegrót győzték le 1-0-ra, majd szombaton Oroszországot verték meg szintén 1-0-ra. Várhatóan a braziloknak is nehéz perceket okoznak majd, bár a hazai győzelem elég könnyelmű tippnek tűnik.

Mert ugyan láttunk már jobb brazil válogatottat is a mostaninál, de a Dunga által újjászervezett alakulat eddig nemhogy meccset nem veszített, de öt felkészülési mérkőzésen még gólt sem kapott. Múlt héten Törökországban nyertek 4-0-ra, Neymar továbbra is remek formában futballozik, a négy isztambuli gólból kettőt vállalt.

Tipp: Neymar gól @ 1.78


Portugália4.00 döntetlen3.50  Argentína1.90
Nehezen indult be a portugál gépezet az vb után – hazai pályán kaptak ki Eb selejtezőn az albánoktól, de azóta helyreállt az élet rendje és legutóbbi két meccsét (még ha kicsit nehezen is) de megnyerte Portugália. Előbb Dániát verték idegenben 1-0-ra, majd ugyanilyen arányban győztek le hazai pályán Örményországot. Mindkét győztes találat C. Ronaldo nevéhez fűződik, nem lenne meglepő, ha az argentinok hálóját is bevenné a kirobbanó formában játszó klasszis.

A világbajnoki ezüstérmes Argentína múlt héten Londonban játszott felkészülési meccset a horvátokkal, melyet 2-1-re megnyertek. A győztes találatot Messi szerezte tizenegyesből, még a második félidő elején. Ez volt Argentína negyedik barátságos meccse a világbajnokságot követően és egyben harmadik győzelme.

Tipp: C. Ronaldo gól @ 2.38

Eredő odds: 6.02