Átigazolási hírek: A Tottenham a Real cserepadjáról, a Manchester United Skóciából igazolna


A Spurs spanyol irányítót nézett ki magának

Emlékezhetünk, hogy pár évvel ezelőtt Isco volt a nemzetközi labdarúgás egyik legnagyobb ígérete. Aztán a Real Madridhoz igazolt ahol nem tudott igazán gyökeret verni a kezdőben, ezzel viszont felkeltette a Tottenham érdeklődését.

Az egykori Málaga középpályásnak volt 2013-ban már angliai ajánlata, akkor a Manchester City szerette volna leigazolni, de ő inkább a „királyi gárdát” választotta.

A tehetséges játékos még mindig csak 24 éves, így a Spurs argentin mestere Mauricio Pochettino benne látja a jövő emberét, akivel a „sarkantyúsok” hosszú távon is képesek lehetnek beverekedni magukat a Premier League legjobbjai közé.

A Milan a Chelsea-től vásárolna

Olasz lapértesülések szerint a „rossonerik” hamarosan átkerülnek az új, kínai tulajdonosok kezébe, akiktől a szurkolók azt várják, hogy ismét visszahozzák a tíz évvel ezelőtti aranykort, amikor a piros-feketék Európa egyik legerősebb együttesének számítottak.

Az adásvétel állítólag március környékén realizálódhat és akkor már egyúttal beindulhatnak a nagy tervek is, hogy kikkel erősítsék meg Vincenzo Montella gárdáját a következő szezonra.  ennek kapcsán legtöbbet a Chelsea spanyol középpályásának Cesc Fabregas nevét emlegetik leggyakrabban.

A játékos kikerült a pikszisből Antonio Conte vezetőedzőnél Londonban, de még mindig kiemelkedő piaci értékkel bír, így erősen valószínűsíthető, hogy komoly olasz ajánlat esetén a „kékek” hajlandók lesznek nyáron lemondani további szolgálatairól.

A hármas lesz a skót tinédzser szerencseszáma?

Matthew Knox menedzsere a jövő héten ül le tárgyalni a Manchester United vezetőségével a 17 éves Livingstone játékos további sorsáról.

A tehetséges fiatal játékos ára megközelítőleg 150 ezer font körül mozoghat és jelenleg még két éves szerződés köti mostani klubjához, amely nyilvánvalóan nem szívesen mondana le tehetséges labdarúgójáról.

Knox egyébként tárgyalt már a Liverpoollal és az Evertonnal is, sőt érdeklődött iránta a Rangers is, de a glasgowiak végül sokallták a kivásárlási árat. Az Unitednek ilyen jellegű problémái biztos nem lesznek a jövő héten esedékes tárgyaláson, amely már a harmadik körnél tart a felek között.