Átigazolási hírek: A Juventus, az Arsenal, a Chelsea és a Man Utd küzd a Leicester szupersztárjáért


Mindenki Mahrezért

Lehet, hogy pillanatnyilag a Premier League sztárja, de olaszországi hírek szerint a Serie A-óriás Juventus biztosra akar menni, hogy Riyad Mahrez nem tölt még egy szezont Angliában.

Az algériai az egyik húzónév a Rókák váratlan, bajnoki címért folyó küzdelmében, az Öreg Hölgy pedig állítólag 29 millió fontot sem sajnálna a szolgálataiért a nyáron, amivel az Arsenalt, a Chelsea-t és a Manchester Unitedet készülnek kiütni a nyeregből.

A Leicester bajnoki címét pillanatnyilag 3.75-ös oddszal adják. 

 

 

Christian konktraktusa

FBL-EUR-C3-QARABAG-TOTTENHAM : News Photo

A United a Tottenham dán ásza, Christian Eriksen iránt is érdeklődik, de úgy tűnik, hogy ő marad a White Hart Lane-en, hiszen közel áll szerződése meghosszabbításához.

Eriksen, aki a győztes gólt szerezte a Manchester City elleni 2–1-es győzelem során, amely újra feltüzelte a bajnoki reményeket a Spursnél, öt évre szóló, nagyjából 23 millió fontos szerződést készül aláírni. Úgy tűnik, a Unitednek másfelé kell keresgélnie.

A Tottenham bajnoki címére 3.45-ös szorzóval lehet fogadni.

 

 

Matip megszülte a döntést

FBL-GER-BUNDESLIGA-DORTMUND-SCHALKE : News Photo

A Liverpool már be is jelentette, hogy Joel Matip, a Schalke kameruni válogatott védője a nyártól Jürgen Klopp alakulatánál folytatja.

Matip ugyan technikailag Kolo Touré helyére érkezik a csapatba, az elefántcsontpartinak ugyanis a nyáron lejár a szerződése, de a kameruni mindenképpen előrelépést fog jelenteni veterán elődjéhez képest.

13.00-szoros pénzt ér, ha a Liverpool az első négyben végez