Angol Ligakupa: 10 hasznos statisztika a Tottenham-Nottingham Forest meccshez


10. A Tottenham és a Nottingham Forest utoljára 2005-ben játszott egymással, az FA Kupa ötödik fordulójában. Az első meccsen nem bírtak egymással a csapatok, a megismételt mérkőzés pedig Spurs sikert hozott. Egy Tottenham győzelem most több, mint másfélszeres pénzt ér 1.65.

9. Az a 2005-ös, 3-0-s győzelem volt zsinórban a harmadik olyan meccs, amin Nottingham gólképtelen maradt a Tottenham-el szemben. Most 12.50-es szorzója van egy 3-0-s hazai győzelemnek.

8. A Forest Ligakupa mérlege a Tottenham ellenében három győzelem, két döntetlen és egy vereség. Utoljára 1992 decemberében kaptak ki a londoni csapattól LK meccsen. Ha most nyernének, azzal mi is igen jól járunk 5.00.

7. A Spurs legutóbbi négy tétmeccséből egyet sem nyert meg, viszont a szezont négy sima győzelemmel kezdték. Az X2 (döntetlen vagy vendég) több, mint kétszeresen fizet 2.23.

6. A Tottenham immáron 205 perce nem rúgott gólt hazai pályán. Több, mint hatszoros pénz üti markunkat, ha most sem találnak be 6.75.

5. Ezzel szemben a Forest veretlen ebben a szezonban (7-3-0) és hat idegenbeli meccsükön összesen nyolc gólt rúgtak.  18.00-as szorzón pörög egy 2-1-es vendéggyőzelem. 

 Tottenham-Nottingham Forest meccs összefoglalója 1983-ból:  

4. Britt Assombalonga, a Nottingham fiatal támadója máris nyolc gólnál jár a szezonban, bár ebből csak hármat lőtt idegenben. 8.00-szorosan fizet, ha ő lövi ma az első gólt. 

3. A Spurs 1-0-ra kikapott hétvégén a West Brom-tól és mindössze egy kaput eltaláló lövésük volt (ami egyébként Roberto Soldado nevéhez fűződik). 4.20-on pörög a spanyol csatár első gólja.

2. A Forest sem lőtt gólt hétvégén, de ők legalább kétszer eltalálták a kaput (mindkét kísérlet Assombalonga nevéhez fűződik). Egy 0-0-s eredmény a rendes játékidőben 15.00-szeres pénzt ér. 

1. Michail Antonio,a Nottingham középpályása öt gólpassznál és négy gólnál jár ebben a szezonban. Esetleges góljának 6.00-os szorzója van.