10 hasznos statisztika a Portugália-Ghána meccsre


10. Portugália és Ghána még soha nem találkozott egymással válogatott mérkőzésen. A portugálok egy győzelemmel és egy döntetlennel állnak az elmúlt négy évben afrikai ellenféllel szemben, ezért a Kétesély fogadás keretein belül a Portugália/Döntetlen opciót ajánljuk 1.40.

9. Portugália az elmúlt öt meccsén kétszer is döntetlent ért el, ez ma mindkét csapat kiesését jelentené 3.70.

8. Mivel ez egy ki-ki meccs, ezért nagy küzdelemre számíthatunk. Ugyan Ghána az elmúlt hét meccséből csak egyet nyert meg, sokan még így is őket tartják esélyesebbnek 3.00.

7. Andre Ayew a három ghánai gólból kettőt is vállalt, elképzelhető, hogy ma a ghánai középpályás talál be először a mérkőzésen 9.00.

6. Ghána az elmúlt öt mérkőzése mindegyikén hátrányba került, lehetséges, hogy a sorozat most is folytatódik 1.73.

5. Portugália világbajnoki reményeit Silvestre Varela fejes tartotta életben, mely 2-2-es döntetlent eredményezett az USA ellen. Ez volt Varela ötödik gólja a 25. válogatott meccsén, jól fizet, ha a szélső ma is betalál 3.70.

4. Cristiano Ronaldo 14 lövésének pusztán 50%-a találta el a kaput a Vb-n. Ha ma Ronaldo talál be először és Portugália 3-0 arányban nyer, akkor az kiemelkedően fizet 51.00.

3. Ghána rendelkezik a második legtöbb kapuralövéssel (41) két mérkőzés után Franciaország mögött (42). Ha ma jól céloznak, akár mindkét félidőben betalálhatnak 3.40.

2. Miután minden csapat lejátszotta a második meccsét a világbajnokságon, a gólátlag 2.9, ellenben a négy évvel ezelőtti 2.3-as gólátlaggal. Emiatt is reális lehet, hogy 2.5 gólnál több fog születni 1.56.

1. Joao Pereira futott a legtöbbet a portugál csapatból akkor, amikor náluk volt a labda (7.9 km). Előrefutásainak köszönhetően elképzlehető, hogy gólt lő 12.00.