10 hasznos statisztika a Liverpool - Roma felkészülési meccshez


10. A Liverpool és a Roma eddig öt alkalommal csapott össze egymással, a mérleg a Vörösök szempontjából két-két győzelem illetve döntetlen és egy vereség. Ezúttal esély az angolok győzelmére 2.25.

9. Utoljára a 2001/02-es Bajnokok Ligájában csapott össze a két gárda, akkor az Anfielden 2-0-ra győztek a hazaiak, míg az Örök városban 0-0 lett a végeredmény. A 2-0-s Pool győzelem szorzója ezúttal 12.50.

8. A Róma tényszerűen csak két gólt tudott szerezni az angol együttes ellen, ebből az első 1984-es Európa Kupa döntőjében született meg, ahol a Pool végül büntetőpárbajban 4-2-vel bizonyult jobbnak 1-1-es végeredmény után. Hogy az olaszok mindkét félidőben eredményesek lesznek a mostani mérkőzésen, az kevéssé valószínű 3.75.

7. Ez lesz a Liverpool hetedik meccse a mostani felkészülés során. Az eddigi mérleg öt győzelem és egy vereség. Dupla esély a győzelmükre, illetve döntetlenre 1.35.

6. A Roma szintén felkészülési mérkőzéseket játszott, egyik meccsen 16-0-ra verte a félprofi AC Pinzolót. Ezen a találkozón a farkasok győzelmi sansza 3.00.

5. Divock Origi betalált a Vörösök 2-0-ás győzelemmel végződött találkozó az AC Milan ellen, ezzel az első találatát szerezte az előszezonban. A liverpooli csapat esélye, hogy kettő vagy több gólt szerezzen 1.96.

4. A Liverpool az öt felkészülési meccseken aratott győzelme során egy gólt sem kapott.  A mostani összecsapás során az angolok esélye hogy megőrizzék hálójukat a góltól 3.55.

3. Ugyanakkor Jürgen Kloop csapata idén nyáron csak két alkalommal tudta megszerezni a vezetést még az első félidőben. Így most is lehetséges, hogy félidőben 0-0-át mutasson az eredményjelző 3.20.

2. A Roma támadója Edin Dzeko még a Machester City alkalmazottjaként eddig 11 alkalommal játszott a Liverpool ellen, ezeken a meccseken háromszor volt eredményes. Igencsak valószínű, hogy az olasz csapat eredményes lesz a felkészülési derbin 1.25.

1. A rómaiak átlagosan 15.3 lövést eresztettek az ellenfelek kapujára a tavalyi szezon során a Seria A-ban, míg a Liverpooliaknál ez a szám 16.6 a Premier League-ban.  Hogy mindkét csapat gólt szerezzen mindkét félidőben annak esélye 10.50.