10 hasznos statisztika a Franciaország - Nigéria meccsre


10. Franciaország és Nigéria egyetlen alkalommal találkozott eddig, egy 2009. júniusi barátságos mérkőzésen. Nigéria akkor meglepetésre 1-0-ra nyert és a papírforma most sem mellettük szól 7.65.

9. Franciaország úgy tart nyolc rúgott gólnál a világbajnokságon, hogy 0-0 arányú döntetlent értek el Ecuador ellen. 3.20 az oddsz arra, ha 2.5 gól felett lőnek ma.

8. Ez a gólnélküli döntetlen volt az első francia 0-0 a szeptemberi Grúzia elleni világbajnoki slejtező óta. Franciaország az Ecuador elleni meccset megelőző 11 meccsből 10-en a hálóba talált, valószínű, hogy most mindkét félidőben lőnek gólt 2.48.

7. Karim Benzema három gólt szerzett 20 lövésből a Vb-n. A Real csatára a legesélyesebb arra, hogy ő lövi az első gólt 4.80.

6. Nigéria 3-2-es veresége azt jelenti, hogy a legutóbbi hét meccsükből csak egyet nyertek meg. A Dupla esély fogadás keretén belül a Nigéria/Döntetlen kombó jól fizet 2.60.

5. Ahmed Musa lőtte Nigéria mindkét gólját Argentína ellen, ezzel már hét találatnál jár 40 válogatott meccsen. A csatár ma is betalál 5.80?

4. A két csapat összesen eddig 77 szabálytalanságot követett el a Világbajnokságon, ami 12.8-as meccsenkénti átlag csapatonként. Lehet, hogy annyira széttördelik a játékot, hogy 0-0 lesz a végeredmény 12.00.?

3. Nigéria eddig egyetlen meccsen szerzett vezetést az utóbbi hét mérkőzésen, méghozzá a Bosznia-Hercegovina ellen 1-0 arányban megnyert mérkőzésen. Ha ma is ők szerzik meg a vezetést és még nyernek is, akkor az jól fizet 3.15.

2. Franciaország legutóbbi hét meccséből haton megszerezte a vezetést már a félidő előtt. Izgalmas lehet a Franciaország/Franciaország fogadás a Félidő/Teljesidő opcióval 2.28.

1. Az Arsenal csatára, Olivier Giroud mindössze 98 percet töltött eddig a pályán, de ezalatt 5 lövés is fűzüdik a nevéhez, azaz 20 perc sem kell neki egy helyzet kialakításához. Csereként könnyen ő lőheti az utolsó gólt 4.90.

Fogadj a Franciaország - Nigéria meccsre most!