10 hasznos statisztika a Belgium - Algéria meccsre


10. Bár Belgium csak egy mérkőzést nyert meg a legutóbbi kilenc Vb-meccséból, most ők a favoritok 1.42.

9. Ez a győzelem még 2002-ben született, akkor Oroszországot sikerült legyőzni 3-2 arányban. Ha ez a végeredmény megismétlődik, akkor az magas profitot jelent 29.00.

8. Ha meglepetés születne és Algéria megszerezné a háromtot, akkor azzal is sokat nyerhetünk 6.30.

7. A már említett kilenc mérkőzésből csak egyszer úszták meg kapott gól nélkül a belgák, és ha Thibaut Courtois nem tudja lehúzni a rolót, akkor azzal szinte duplázhatunk 1.90.

6. Viszont a Chelsea kapusa a lövések több mint 87%-át védte a selejtezők során, amely a legjobb mutató volt azon portások közt, akik legalább öt mérkőzésen pályára léptek. Arra, hogy nem rezzen meg a háló a fiatal belga mögött,  2.15-ös oddszal fogadhatunk.

5. Romelu Lukaku az Everton színeiben 16 gólt lőtt 33 meccsen, ha ma ő nyitja a gólok sorát, az 4.50-es szorzóval játszik.

 Nézze meg Lukaku mesterhármasát, melyet Luxemburg csapata ellen szerzett

4. Belgium az 1998-as és a 2002-es világbajnokságon is veretlenül fejezte be a csoportkört, egy győzelem mellett 5 döntetlent játszottak. Ha a Dupla Esély fogadás során a tutit akarjuk megtenni, akkor a Belgium győz/Döntetlen jó választás 1.09.

3. Belgium legutóbbi 14 góljából nyolc rögzített szituációt követően esett. Elképzelhető, hogy Vincent Kompany fejel egy gólt 21.00 ?

2. Nabil Bentaleb ugyan nem talált idén a hálóba a Tottenham Hotspur színeiben, de a hónap elején megszerezte első válogatott gólját Románia ellen. Ha ma bármikor betalál, az szintén vaskos haszonnal kecsegtet 9.50.

1. Algéria gól nélkül maradt a legutóbbi öt Vb-meccsén, de ha ma kinyílik a gólzsák és 1.5 gól felett termelnek, akkor az 5.40 csábító lehet.

Fogadj a Belgium - Algéria mérkőzésre ITT.