10 hasznos statisztika az Uruguay - Costa Rica meccsre


10. Uruguay és Costa Rica eddig nyolc alkalommal találkozott, 6 Uruguay győzelem mellett két döntetlen is született. Ha ma is nyernek a Kékek, akkor azt 1.43-as oddszal tehetjük meg.

9. A két csapat utoljára a 2009-es kvalifikáció során találkozott egymással Montevideoban, akkor 1-1-es döntetlen született. Ha valaki szerint ma is leikszelnek a csapatok, akkor azt 4.40-es szorzóval lehet megfogadni.

8. Costa Rica annak ellenére, hogy a nyolc meccsből hatot elvesztett, ötször sikerült gólt szerezzen. Ha ma 1.5 gól felett teljesítenek, akkor a 3.10-es oddsz egész kecsegtető.

7. Uruguay csak egy vereséget szenvedett el a legutóbbi 11 mérkőzésén, méghozzá Ecuador ellen 1-0-ra a selejtezők során. Jó esély van arra, hogy Uruguay ma megnyeri mindkét félidőt 3.50.

6. Óscar Tabárez fiai zsinórban öt meccs óta nem kaptak gólt, igaz olyan ellenfeleik voltak, mint Észak-Írország, Szlovénia és kétszer Jordánia. Ha ma sem kapnak gólt, akkor az szinte kétszeres pénz 1.92.

5. Ezzel szemben Costa Rica egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel hangolt, de márciusban 2-1-re sikerült legyőzzék Perut. Azoknak, akik ma bravúrra számítanak, ajánlott a Kétesélyes fogadás Costa Rica/Döntelten kombinációban 2.85.

Tekintse meg Uruguay és Costa Rica 1-1-re végződő meccsét 2009-ből:  

4. Luis Suarez végzett a dél-amerikai selejtezősorozat góllövőlistájának élén 11 góllal. Ha a Liverpool csatára ma is betalál, és Uruguay 3-0-ra nyer, akkor az nagyon jól fizet az új scorecast fogadási lehetőség keretein belül 21.00.

3. Costa Rica a legjobb góllövője nélkül vág neki a tornának, mert Álvaro Saborío (8) lábtörést szenvedett. Mellette négy játékos is három gólt szerzett, egyikük Joel Campbell, aki ha ma betalál, akkor annak az oddsza 5.80.

2. Edinson Cavani idén 22 gólt szerzett a Paris SG színeiben, 14-gyel kevesebbet, mint előtte a Napoliban. Egy gólzáporos meccsen valószínű, hogy ő is feliratkozik a gólszerzők közé 2.25.

1. Costa Rica utolsó felkészülési meccsén 1-1-et játszott Írországgal, akkor Celso Borges 14. gólját szerezte 60. válogatott meccsén. Ha Uruguay ellen duplázni tudna, akkor azzal nagyot lehetne kaszálni 51.00.