10 hasznos statisztika az Argentína - Svájc meccsre


10. Argentína a legutóbbi három alkalommal továbbjutott a nyolcaddöntőből, most is ők a mérkőzés esélyesei 1.50.

9. Svájc mindössze egy meccset nyert meg a legutóbbi hat meccséből dél-ameikai ellenféllel szemben világbajnokságokon, az idei torna korai szakaszában Ecuador ellen sikerült győzedelmeskedniük. Meglepetés lenne, ha ma nyernének a rendes játékidőben 7.00.

8. Argentína a legutóbbi négy döntétlenjét a világbajnokságokon európai csapat ellen játszotta. Az eddigi tendenciákat figyelve, nem csodálkoznánk, ha a meccs hosszabbításba torkollna 4.40.

7. Az argentinok a legutóbbi hat alkalommal veretlenek maradtak Svájc ellen. A négy győzelmük mellett két döntetlen is született, így szinte garantált pénzt hoz a Dupla esély fogadás az Argentína/Döntetlen opcióval 1.12.

6. Svájc a legutóbbi két alkalommal kiesett a legjobb 16 között, most is meglepetés lenne, ha bejutnának a negyeddöntőbe 1.20.

 

5. Argentína a legutóbbi hat alkalomból mindössze egyszer esett ki a rájátszás első fordulójában, ha ma meglepetésre Svájc jutna tovább, akkor az tisztes hasznot hozhat a konyhára 4.40.

4. A svájciak hálója hét alkalommal maradt érintetlen a legutóbbi 10 meccsükön. Ha a kilencven percet lehozzák kapott gól nélkül, akkor az nyugodtan nevezhető bravúros teljesítménynek 11.00.

3. A két csapat egyetlen alkalommal találkozott világbajnoki mérkőzésen, még 1966-ban nyert Argentína 2-0 arányban. Simán benne van a pakliban, hogy ma is ez az eredmény születik 8.00.

2. Lionel Messi négy gólnál jár három mérkőzésen, ha az argentin kapitány nyitja a gólok sorát, az jól fizet 3.85.

1. Xherdan Shaqiri lőtte a világbajnokságok történetének 50. mesterhármasát a Honduras elleni csoportmeccsen. Óriási meglepetés lenne, ha ma "csak" akár kétszer is betalálna  21.00.