10 hasznos statisztika az Argentína - Bosznia-Hercegovina mérkőzésre


10. Argentína megnyerte a két csapat előző két találkozóját, most is ők az esélyesek, igaz azok barátságos meccsek voltak 1.40.

9. Bosznia-Hercegovina az egyetlen újonc csapat a Vb-n, ha ma este nyernének, az óriási meglepetés lenne 9.50.

8. Argentína legutóbbi kilenc meccséből négyen született döntetlen a világbajnokságon európai ellenféllel szemben, a pontosztozkodás most is jól fizetne 4.70.

7. Ráadásul abból a kilenc meccsből csak kettőt nyert meg Argentína, így a Dupla Esély fogadás a Döntetlen/Bosznia-Hercegovina kombóval majdnem háromszoros pénzt hozhat 2.90.

6. A teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Argentína csak egy meccset vesztett el a legutóbbi 12 csoportkörben megvívott találkozójából, így aki tutira akar menni a Dupla Esély Argentína /Döntetlen opciót választhatja 1.09.

 

5. Alejandro Saballa fiai mindössze négy gólt kaptak a selejtezők során, ha ma is lehúzzák a rolót, akkor arra az oddsz 1.92.

4. Argentína volt a legtermékenyebb csapat a kvalifikáció során 35 szerzett góllal. Ha ma mindkét félidőben betalálnak, akkor az 2.28-as szorzót jelent.

3. Edin Dzeko szintén 35 gólnál tart, ezt 62 válogatott mérkőzésen gyűjtöte össze. Ha ma este a csatár nyitja meg a gólok sorát, akkor az kilencszeres pénzt hozhat a konyhára 9.00.

2. Dzeko klubtársa, Sergio Aguero 28 gólt szerzett az idény során a Manchester City színeiben, ha most bármikor betalál a meccs folyamán, akkor az több mint kétszeres hasznot fialhat 2.10.

1. Lionel Messi 571 percet töltött a pályán eddig a vb-k alkalmával, de mindössze egy gólt sikerült szereznie. Ha a Barcelona csatára mégis duplázna, akkor azt igen magas oddszal rakhatjuk meg 5.00.