10 hasznos statisztika az Argentína - Belgium meccsre


10. Argentína és Belgium eddig kétszer találkozott a világbajnokságok alatt, 1982-ben és '86-ban. Az előbbi meccsen a belgák nyertek 1-0-ra, míg utóbbin argentin győzelem született (2-0). A harmadik kimenetel, azaz a döntetlen, most 3.30-as oddszot fizet.

9. Belgium eddig hatszor találkozott dél-ameikai ellenféllel a vébéken, a mérleg két győzelem, egy döntetlen és három vereség. A papírforma szerint most sem ők az esélyesek 2.10.

8. Marc Wilmots fiai ugyanakkor megnyerték a legutóbbi hét meccset, beleértve az USA elleni hosszíbbításos győzelmet is. Elképzelhető, hogy bejutnak az elődöntőbe 2.48?

7. Argentína is nagy szériában van, mind a négy vb-meccsüket megnyerték (beleértve a Nigéria elleni hosszabbításos mérkőzést is), így győzelmi szériájuk hatmeccsesre nyúlik, ami a legjobb 2012 óta. Ha ők jutnak tovább, arra az oddsz 1.54.

6. Argentína 29 alkalommal próbálkozott kapuralövéssel a Svájc elleni 1-0 alkalmával, de mindössze hétszer kellett a svájci kapusnak védenie. Szombaton sem rúgnak egynél többet 1.57?

Nézd meg Maradona remeklését az 1986-os világbajnokságon Belgium ellen:

5. Angel Di Maria 11 alkalommal próbálkozott kapuralövéssel Svájc ellen, többször mint bármely más argentin focista 1966 és 2014 között. Ha a Real sztárja betalál az jól fizet 3.25.

4. Belgium mind a négy meccsét egy góllal nyerte a világbajnokságon. Egy jó kis 2-1-es negyeddöntő vár ránk európai győzelemmel 10.00?

3. Kevin De Bruyne első gólját szerezte Brazíliában az Egyesült államok ellen. Hét lövéséből egy végülis beakadt a középpályásnak, szinte biztos, hogy ismét próbálkozni fog. Gólja 6.4-es oddszon elérhető.

2. Lionel Messi mindössze kétszer lőtt kapura a Svájc elleni 120 perc alatt. A Barcelona támadója ennek ellenére négy gólnál jár a világbajnokságon, benne van a pakliban, hogy ezen a meccsen ő szerzi az utolsó, akár mindent eldöntő gólt 4.50.

1. Belgium rendelkezik a második legjobb védekezési rátával, a próbálkozások 94%-át sikerült semlegesíteni. Ha Belgium megússza kapott gól nélkül 3.60, akkor jó esélyük van a továbbjutásra.

Fogadj a világbajnokság végső győztesére itt!