Négy meccses kombináció délről


AC Milan 1.72, döntetlen 3.65, Udinese 5.30
Továbbra is szenved a Milan az olasz bajnokságban, legutóbb a Juventustól kaptak ki a Delle Alpiban 3-2-re. Nyolc pontjuk a 12. helyezéshez elegendő, utoljára szeptember végén győztek bajnokin (otthon a Sampdoria ellen). Egyébként eddig három Serie A meccsen létek pályára a San Siroban, az előbb említett Samp' elleni győzelemen kívül a Cagliarit verték meg, a Napolitól 2-1-re kikaptak.

Az Udinese két ponttal előzi meg aktuális ellenfelét, ami azért is furcsa egy kicsit, mert idegenben eddig még nem tudtak pontot szerezni. A Lazio, Chievo és az Atalanta vendégeként is vereséget szenvedtek, de meccsenként két gólnál többet nem kaptak. Mondjuk összesen eddig egyetlen egy idegenbeli találalatot jegyezhetnek föl maguknak. Bajnokin utoljára 2007-ben nyertek a Milan vendégeként.

Tipp: Döntetlen @ 3.65

Torino 3.65, döntetlen 3.35, Inter 2.10
Nem szerepel jól a Torino, legutóbbi három meccsükön egy pontot szereztek. Hazai pályán egészen a Juve elleni városi rangadóig tudtak veretlenek maradni, mérlegük 1-2-1. Gólt csak a Sassuolo nem tudott ellenük szerezni, ugyanakkor kettőnél többet nagyon ritkán kapnak. Amikor utoljára az Intert fogadták, akkor 2-0-ra kikaptak.

Az Inter szépen haladt fölfelé a tabellán egészen addig, amíg beleszaladtak egy 3-0-s vereségbe az előző fordulóban, a Roma házigazdájaként. Ez volt az első vereségük az idei kiírásban, ezen kívül négy győzelmük és három döntetlenjük van. Győzelmeik közül a 7-0-s sassuolo-i mészárlás emelkedik ki. Egy ekkora különbségű győzelemre most nem sok esélyük van, viszont senkit nem érne váratlanul, ha elhoznák a három pontot Torinóból.

Tipp: Az Inter nyeri a meccset @ 2.10

Valencia 1.75, döntetlen 3.60, Real Sociedad 5.00
Úgy tűnik, hogy kezd formába lendülni a Valencia, négy fordulója veretlenek, ráadásul háromszor győztek és csak az előző körben játszottak döntetlent az Athletic Club vendégeként. Tizenhárom ponttal a hetedikek, viszont most azt a Real Sociedad-ot látják vendégül, akik a tavalyi szezonban csúnyán elkenték a szájukat a Mestallában (2-5). Egyébként az utóbbi öt ilyen párosítást rendre a Sociedad nyerte, van tehát törlesztenivalója a Valenciának és most jobb alkalmat keresve sem találhatnának.

Ugyanis nincs jó formában a san sebastiani alakulat, a szezonnyitón győztek utoljára a Getafe ellen, azóta döntetlenek és vereségek sorozata jellemzi őket. Legutóbb a Rayo Vallecano vendégeként szenvedtek el 1-0-s vereséget, idegenben összesen eddig két pontot gyűjtöttek.

Tipp: A Valencia nyeri a meccset @ 1.75

Espanyol 5.25, döntetlen 3.65, Atletico Madrid 1.70
Három fordulója nyeretlen az Espanyol és ezalatt egy pontot sem szereztek, pedig az első öt fordulóban még egész jól ment nekik a szekér. Mindezek eredményeképpen jelenleg a nyolcadikok, de elég sűrű a mezőny ahhoz, hogy egy esetleges vereség után még lejjebb csússzanak.

Régóta jó formában van az Atletico, szorosan tapadnak a listavezető Barcelonára, a katalánok csak jobb gólkülönbség miatt elzők meg őket. Eddig hibátlanul szerepelnek a bajnokságban, minden meccsükett megnyerték. Legutóbb a Celta Vigo ellen győztek 1-0-ra. Az eddig lejátszott négy idegenbeli meccsükön mindössze két gólt kaptak és nyolcat lőttek.

Tipp: Az Atletico nyeri a meccset @ 1.70

A kombináció eredő szorzója @ 22.80