Tippek a negyedik fordulóra


Videoton3.00  döntetlen3.25  Ferencváros2.20
A héten eldőlt, hogy a Videoton az Európa Ligában folytatja az európai kupaszereplését, péntek óta pedig azt is tudjuk, hogy a Lech Poznan lesz a fehérváriak ellenfele. Előtte viszont itt van nekik a Ferencváros, amely ugyan kevésbé acélos ellenfél, de tekintve, hogy az elmúlt három FTC-Vidi összecsapást elég lazán megnyerte a Fradi, a hazaiak nem számíthatnak most sem egy könnyed mérkőzésre.

Már csak azért sem, mert még nincs teljesen összerakva a Videoton, főleg támadásban lenne még hova fejlődni, de Juhász sérülésével a védelem is gyengült. Viszont ennek ellenére az előző fordulóban a Vidi megszerezte első győzelmét, bár ehhez nagyban hozzájárult a Diósgyőr nem mindennapi szerencsétlenkedése.

A Fradi eddig száz százalékos teljesítményt nyújt a bajnokságban, az előző fordulóban a Vasast verték 2-0-ra idegenben. A klubtól négy év után távozott Somalia, aki eddig fontos láncszeme volt a csapatnak, pótlása viszont korántsem megoldhatatlan, a középpályán erős a Ferencváros. Meglepő lenne, ha a zöld-fehérek nem távoznának legalább egy ponttal.

Tipp: Félidő/Teljes idő @ Döntetlen/Vendég @ 6.10


Debrecen1.40  döntetlen4.20  Haladás7.00
A Loki csütörtökön búcsúzott az Európa Ligától és így már száz százalékosan koncentrálhatnak a Mennyei Bajnokság küzdelmeire. Amilyen jó támadásban a Debrecen, olyannyira csapnivaló a védekezésük, ebben a szezonban csupán egy olyan tétmeccs akadt (még a Sutjeska elleni EL selejtező), amit megúsztak kapott gól nélkül.

A Rosenborg hármat lőtt nekik Trondheimben, csakúgy, mint múlt hétvégén a Honvéd a Bozsik Stadionban (3-3). Ebből kifolyólag számíthatunk arra, hogy a Haladás legalább egy gólt szerez majd a Nagyerdőben.

Egyébként a szombathelyiek vereséggel kezdték a szezont, az előző két fordulóban viszont összesen négy pontot gyűjtöttek. Múlt héten hazai pályán ikszeltek az MTK-val (2-2), ezt megelőzően viszont Fehérvárról hozták el a három pontot (0-1).

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00

Eredő odds: 12.20