Tippek a hatodik fordulóhoz


Újpest1.78  döntetlen3.50  Haladás4.40
Múlt héten az utolsó pillanatokban tudott csak pontot menteni az Újpest a Honvéd elleni rangadón, az amúgy veretlen liláknak ez volt a harmadik döntetlenjük a szezonban. Érdekesség, hogy eddig mind a három iksz hazai pályán született, ennek alapján most könnyen meglehet a negyedik is.

Na, meg annak alapján is, hogy Haladással igen komolyan kell számolni ebben a szezonban, legalábbis a Fradi elleni vereség óta – ami az első fordulóban történt – veretlen a Hali és 10 ponttal állnak a második helyen. A szombathelyi gárda történetet során eddig összesen háromszor tudott nyerni, ha az Újpest volt a pályaválasztó, a legutóbbi győzelem 2013-ban történt.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.97


Debrecen3.20  döntetlen3.35  Ferencváros2.15
Öt tétmeccses nyeretlenségi szériát szakított meg azzal a Debrecen, hogy a múlt héten 2-0-ra győzött az elképesztően gyenge formában lévő Diósgyőr otthonában. Hazai pályán eddig két bajnokit játszott a Loki, a Puskás Akadémia ellen 1-1-es döntetlent értek el, míg a Haladás nem kis meglepetést okozott azzal, hogy 1-0-ra nyert a Nagyerdei Stadionban.

A Fradi ellen hagyományos jól szerepel otthon a Debrecen, az eddig ott lejátszott bajnoki meccsek cívis fölényt mutatnak (21-10-10). Ugyanakkor a Fradi igen jó formában van: eddig mind az öt fordulóban nyerni tudott és 12 rúgott gól mellett mindössze kétszer kapitulált a védelem.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.83


MTK2.15  döntetlen3.35  Videoton3.25
Az előző fordulóban második vereségét könyvelhette el az MTK: a Fradi vendégeként kaptak ki simán 2-0-ra. Ezt leszámítva két győzelem, egy döntetlen és egy vereség az MTK eddigi mérlege a bajnokságban. Vasárnap könnyen meglehet a harmadik győzelme is a kék-fehér gárdának.

Ugyanis Videoton szinte teljesen szétesett, legalábbis a csütörtöki, poznani Európa Liga produkciójuk nem sok jóval kecsegtet az MTK elleni bajnoki előtt. Mint ismert, a héten lemondott a klubigazgató és őt követte az edző is. Azóta Pető Tamás irányítja a csapatot, kérdés, hogy mennyire sikerült a csütörtöki vereség után rendet tennie a csapatnál?

A fehérváriak zsinórban négy tétmeccset veszítettek el, a bajnokságban egyedül a Diósgyőrt tudták megverni, a többi négy fordulóban rendre kikaptak.

Tipp: Félidőben X @ 2.12

Eredő odds: 7.64