Szinte már bajnok a Videoton


Ferencváros1.28  döntetlen5.00  Diósgyőr9.50
Továbbra is nagyszerű formában van a Fradi, múlt héten különösebb megerőltetés nélkül győztek 3-0-ra Szombathelyen, majd kedden a Szigetszentmiklós elleni Ligakupa meccset is behúzták.

Egy nyíregyházi 0-0-át leszámítva az összes tavaszi meccsét megnyerte az FTC és gyakorlatilag lehetetlen olyan okot találni, ami miatt kérdéses lenne a három pont sorsa. Már csak azért is, mert ugyan a Videotont aligha érik már be a zöld-fehérek, de az MTK még mindig szorosan ott van a nyakukban így aztán nem fér bele a botlás.

Ezzel szemben a Diósgyőr teljesen szétesett tavaszra, pedig az őszi teljesítményük alapján erre senki nem számított. Pályán egymással veszekedő csapattársak, szezon végén távozó edző, frissen igazolt játékosok, akik nem játszanak, egyszóval a teljes káosz látszatát kelti a DVTK amely mindössze három pontot szerzett tavasszal (három iksz formájában).

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.00


Videoton1.25  döntetlen5.25  Pécs10.00
Hat fordulóval a vége előtt nem is tudom, hogy minek kéne ahhoz történnie, hogy ne a Videoton legyen a bajnok. Múlt hétvégén 2-1-re nyertek Diósgyőrben a fehérváriak, kedden viszont 2-0-ra kikaptak a Ligakupában a Debrecentől (na, nem mintha ennek bármilyen jelentősége volna).

Múlt héten hosszú idő után nyert újra a Pécs – hazai pályán verték 2-1-re a Honvédot – de még így is vigyázni kell a mecsekaljai csapatnak, sok van még hátra és a kiesőhelyek közel vannak. Legutóbbi három idegenbeli meccsüket rendre elveszítették; ezeken a találkozókon még gólt sem lőttek.

Tipp: Félidő/Teljes idő – Hazai/Hazai @ 1.67


Honvéd3.65  döntetlen3.40  Debrecen1.90
Elnézve a Honvéd produkcióját egyáltalán nem lenne meglepő, ha a kispesti csapat a másodban folytatná a következő szezont. Pécsett kaptak ki a múlt héten, ezt megelőzően viszont összesen hat pontot gyűjtöttek a megszerezhető tizennyolcból, három iksz és egy győzelem formájában.

A Loki viszont derekasan összeszedte magát, tavaszi mérlegük 4-2-1. Érdekesség, hogy mindkét döntetlenjük gól nélküli. A Honvédot simán, 4-0-ra verték az ősszel és ugyan most nem várható egy ilyen arányú győzelem, de a vendégsiker szinte garantált (már amennyire a Mennyeiben garantálni lehet bármit is).

Tipp: Első gól – DVSC @ 1.55

Eredő odds: 5.18