NB1: Mennyei vasárnap


Ferencváros 1.30, döntetlen 4.75, Nyíregyháza 8.50
Múlt héten 1-0-s győzelmet szenvedett ki a Ferencváros Győrben. Ez volt a második győzelmük a bajnokságban, a győri meccs előtt Pápán kaptak ki (1-0), illetve a nyitófordulóban Kecskeméten győztek. Ez lesz az első bajnoki, melyet az új stadionjukban játszanak, nyilván szeretnének győzelemmel kezdeni, na és persze a három pont sem utolsó szempont.

Hazai pályán szenvedett el 2-0-s a Nyíregyháza az előző fordulóban a Videotontól. Négy forduló után eddigi mérlegük 1-1-2, a harmadik körben a Honvéd otthonában tudtak győzni. Utoljára 2010-ben játszottak NB1-es bajnoki meccset a Fradi vendégeként, akkor 0-0-s döntetlen lett a vége.

Tipp: Gólok 2.5 alatt @ 2.08

Pécsi MFC 3.00, döntetlen 3.20, Diósgyőr 2.20
Eddig még nyeretlen a Pécs az idei szezonban, a nyitófordulóban, az MTK-tól elszenvedett 4-0-s vereséget követően zsinórban három döntetlent hoztak össze (idegenben a Puskás és a Haladás ellen, míg az Újpesttel otthon ikszeltek). 2013-ban kétszer fogadták a Diósgyőrt, egy döntetlen és egy győzelem a mérleg.

A Diósgyőr veretlen még a bajnokságban, három győzelem mellett egy döntetlent értek el, az Újpest ellen Idegenben. Múlt héten hazai pályán játszottak a Kecskeméttel és tartották otthon a három pontot (2-1).

Tipp: X2 @ 1.30

Debrecen 1.50, döntetlen 3.75, Szombathelyi Haladás 6.00
Zsinórban két tétmeccset is elveszített a Debrecen: bajnokságban Újpesten kaptak ki 1-0-ra, míg EL selejtezőn a Young Boys otthonában szenvedtek vereséget. Hazai pályán viszont veretlenek még ebben a szezonban és még gólt sem kaptak, viszont összesen ötöt rúgtak. Igaz, csak három meccset játszottak le eddig a Nagyerdei Stadionban (két BL selejtezőt és egy PAFC elleni bajnokit).

Nem sok babér termett eddig ebben a bajnoki szezonban a Haladásnak, mérlegük 1-1-2. Múlt héten a Péccsel játszottak hazai pályán 1-1-s döntetlent. Debrecenben utoljára 2011-ben nyertek, azóta még pontot sem tudtak szerezni a Cívisvárosban.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez NEM @ 1.98

A kombináció eredő szorzója @ 5.35