NB1: Két veretlen csapat találkozik


Videoton 1.65  döntetlen 3.60  Diósgyőr 4.75
Magabiztosan vezeti a magyar bajnokságot a Videoton, úgy tűnik, hogy ebben a szezonban képtelenek hibázni. A Fehérváriak ugyanis az összes létező tétmeccsüket megnyerték idén. Ami a bajnokságot illeti: nyolc meccs, 24 pont, 23 lőtt, és mindössze kettő kapott gól a mérlegük. Azt a két gólt még az ETO lőtte nekik augusztusban, azóta bajnoki meccsen senki nem tudta bevenni a Vidi kapuját.

A Diósgyőr is veretlen eddig az idei szezonban, igaz náluk becsúszott két 1-1-es döntetlen. Az előző fordulóban hazai pályán 2-1-re verték a Honvédot és még nem volt olyan bajnoki meccs, ahol ne szereztek volna gólt. A Vidi ellen egész jó mérlegük van, a legutóbbi 5 ellenük lejátszott bajnokiból háromszor ikszeltek, egyszer a Videoton nyert és egyszer a DVTK.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.98

Ferencváros 1.25  döntetlen 5.00  Haladás 10.00
Kicsit döcög mostanában a Ferencváros szekere: az előző fordulóban 2-1-re kikaptak Újpesten, ez volt a harmadik vereségük a szezonban. Ezen kívül még öt győzelmet tarthatnak számon a zöld-fehérek, döntetlent még nem játszottak. Hazai pályán viszont eddig minden bajnokiját megnyerte a Fradi, igaz eddig csak hármat játszottak ott (Nyíregyháza, Dunaújváros, Puskás). A Haladással rendre parázs meccseket játszanak, tavaly novemberben 3-0-ra kaptak ki tőlük pályaválasztóként (akkor még a Puskás Ferenc Stadionban játszották hazai meccseiket), majd tavasszal a Fradi győzött 1-0-ra Szombathelyen. A két csapat mérkőzése ritkán torkollik gólzáporba: a legritkább esetben láthatunk háromnál több gólt egy-egy összecsapáson.

Kiesőhelyről várja a vasárnapot a Hali, nem igazán megy nekik ebben a szezonban. Ez persze nem annyira meglepő, nyáron jó pár meghatározó játékostól megváltak a szombathelyiek. Zsinórban négy bajnoki meccsen is kikaptak, az előző fordulóban a Videoton vitte el tőlük a három pontot. Ezen a négy vesztes bajnokin mindössze egy gólt rúgtak összesen, és nyolcat kaptak.

Tipp: Gólok 2.5 alatt @ 1.83