NB1: Folytatódik a pontvadászat


MTK 1.62, döntetlen 3.60, Haladás 5.00
A négy pontos MTK múlt héten döntetlent játszott Diósgyőrben (2-2), így megőrizte vertlenségét. Tavasszal 1-0-ra kikaptak a Haladástól és ismervén a kék-fehérek "vidéki csapat fóbiáját", most is simán előfordulhat, hogy borul a papírforma.

A Haladás is 2-2-es döntetlent ért el az előző fordulóban, csak éppen hazai pályán, a Győr ellen. Két forduló után még nyeretlenek, az első körben a Videotontól kaptak ki Fehérváron (2-0). 

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 2.10


Kecskeméti TE 1.35, döntetlen 4.50, Mezőkövesd 7.00

Eddig mindkét meccsét megnyerte a Kecskemét, otthon 3-1-re verték a Honvédot, legutóbb pedig Kaposváron győztek 2-1-re. Hazai pályán túlnyomórészt jól teljesítenek, valószínűleg mindent megtesznek majd most is azért, hogy begyűjtsék a három pontot.

Két meccs, két vereség, nulla rúgott gól: röviden így lehet összefoglalni az újonc Mezőkövesd teljesítményét. Meglepő volna ha most Kecsekeméten szereznék meg az első pontjukat.
   
Tipp: A Kecskemét nyeri a meccset @ 1.35


DVSC 1.67, döntetlen 3.50, Diósgyőr 4.75

Két győzelemmel a tarsolyában várhatja a Deberecen a keleti rangadót. A Kaposvár és a Kövesd is vesztesen távozott a Cívisvárosból, az utóbbi csapat megúszta egy góllal a kirándulást, míg a Rákóczinak hetet rúgott a Loki.

Mint arról már volt szó följebb, a Diósgyőr hazai pályán leikszelt az MTK-val, előtte Győrben játszottak döntetlent (1-1). Nem kizárt, hogy Debrecenből is elhoznak majd egy pontot, annak ellenére,hogy utoljára 2011-ben sikerült ez nekik, mondjuk akkor egyből hármat is bezsebeltek.

Tipp: Döntetlen @ 3.30

A kombináció eredő szorzója @ 9.92Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!