Mi folyik Sopronban?


Már onnan nem értékes a szombathelyi sztori, hogy a vendég újpesti drukkerek, akik előtt tényleg le a kalappal, hiszen egy idióta időpontban felszívták a lendületet és elmentek Sopronba, kedves csapatuk mérkőzésére. Már az kicsit túlzás a részükről, hogy a világ egyik legragyásabb útján elkacskaringóztak Sopronba, ahol a Szombathely játssza hazai bajnoki mérkőzéseit. De valakinek ez a perverziója, akad, aki szőnyeget gyűjt, meg olyan is, aki latexbe bújva hajkurássza az élvezetet. Na, most ezek a lila fanok a keszeg „fodbalisták” kísérgetésével sanyargatják magukat. De ha nekik ez jó, hajrá, tolják.

Aztán egyszer csak, a lila fanok elmondása szerint, elfogyott az orruk előtt a jegy. Ez mennyire rossz érzés lehetett! Megkínozzák magukat 209 kilométer kanyargással, odaérnek időben, aztán hopp, bejelentik, hogy nincs tikett. Remek. Olyan ez, mint amikor egy férfi rádumál egy nőnek látszó személyt, micsoda remek buli lesz, ha felmennek a kéróba, alaposan elintézni egymást evolúciós szempontból. Aztán az utolsó pillanatban kiderül, hogy igazából két férfi lépett a lakásba…

Mindegy, megoldották a hűségesek, beálltak egy pályán kívül eső emelvényre és onnan bámulták a Mennyeit.

Pár órával később jött a válasz a felháborodott reakció a szombathelyiektől, hogy ácsi! Itt minden rendben, a vendégek tehetnek mindenről, úgyhogy senki ne óbégasson. Allesz fain…

Aztán a következő sokk. Halmosi labdarúgó, helyi erő, elbénázott egy akciót. Viccesen eltörte a labdát, mint prizma a fényt. A lokális hős pont a lila szurkolók előtt szerencsétlenkedett, akik aztán nagyon erősen kiröhögték. A frappáns válaszok nagy mestere erre felmutatta a nagy ujját a szurkolóknak. Nem volt jó fejség.

Kérem, a Zilahi díjas, Cucu becenevű Halmosi Péter ne fikázza le azokat, akik az ő heti semmijét nézegetik, pénzért. Ha már úgy alakult, inkább jobb csendben elviselni a balfékséget! Túllépni valami kis iróniával, praktikus a baromságot nem feljebb csavarni. Egyáltalán ne tessék kemény csávónak látszani!

Emlékszem, a német Sport1 jóvoltából láttam egy angol meccsen játszani ezt a fiút. Még azt sem engedték meg neki, hogy a bedobást elvégezze! Elfutott a ballonért, odaadta a labdát a társának. Később sem passzoltak neki, egyszerűen levegőnek nézték. Furcsa volt ezt látni, mert idehaza az volt a píárja, hogy ott ő mekkora kamper. Itthon meg bemutatott!

Fogadjunk, ennek a férfinek fogalma sincs, hogy mekkora menőség, hogy a jó levegőn futkározhat, indokolatlanul sok pénzért, érthetően kevés néző előtt!