Megint parádézik majd a Debrecen?


Debrecen1.50  döntetlen3.95  PAFC6.50
A vártnál talán jóval egyszerűbben jutott tovább csütörtökön az EL második selejtezőköréből a Loki, egy könnyed vízilabda-eredményt produkálva a lett Skonto ellen (9-2, összesítésben 11-4). Kérdés, hogy maradt-e még ott, ahonnan ezek a gólok jöttek?

Nagy eséllyel igen, bár az nem túl valószínű, hogy egy ugyanilyen gólfesztivált rendeznének majd a debreceni focisták a Nagyerdei Stadionban. Ugyanakkor kétségtelenül jól megy a cívis támadóknak, Tisza Tibor például a legutóbbi három tétmeccsen négyszer is eredményes volt.

Egyébként bajnoki meccsen a Puskás FC még soha nem győzte le a DVSC-t, még egy árva pontocskát sem tudtak ellenük szerezni. Sőt, utoljára 2013 őszén sikerült egyáltalán gólt lőniük a Debrecennek.

Az első fordulóban az egyébként derekasan megerősített PAFC 1-0-ra kikapott az MTK vendégeként és mivel a felcsúti gárda általában kevés vizet zavar idegenben, most is a hazai győzelem tűnik a legvalószínűbbnek. A vendégek „gólerősségét” elnézve még az is előfordulhat, hogy a Loki kapott találat nélkül hozza majd le a meccset – erre mondjuk ebben a szezonban még nem volt példa.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.40


Ferencváros1.42  döntetlen4.25  Diósgyőr7.50
A ferencvárosi futballisták kellő mértékben gondoskodtak arról, hogy a szezon hátralévő időszakában már csak a Mennyei Bajnokság küzdelmeire kelljen koncentrálniuk (esetleg még a kupára is). Csütörtökön simán kikapott 2-0-ra az FTC Szarajevóban, így végül 3-0-s összesítéssel búcsúzott az Európa Ligától.

Ezt megelőzően győzelemmel vették az első akadályt a magyar bajnokságban a zöld-fehérek: Szombathelyről vitték el a három pontot. Most is ez a terv, hazai pályán valóban illene győzniük. Viszont a védelem továbbra is ingatag és a támadók mintha nem igazán értenék meg egymást elöl.

A Diósgyőr is győzelemmel kezdte a bajnokságot: hazai pályán verték a Vasast 2-1-re. Áprilisban egy sima hármast kaptak az Üllői úton, most valószínűleg nagyobb ellenállást fognak tanúsítani a borsodiak.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.08

Eredő odds: 4.99