Megint győz a Fradi Fehérváron?


Videoton2.05  döntetlen3.25  Ferencváros3.40
A hazai csapat magabiztosan vezeti a tabellát, mindössze egyszer kaptak ki és egyszer játszottak döntetlent ebben a szezonban. Ők lőtték a legtöbb gólt (31) és ők kapták a legkevesebbet is (5). A Sóstói Stadionban csak a Debrecen tudott győzni ebben a szezonban, az összes többi meccset megnyerte a Videoton.

A Fradi legutóbbi két fehérvári vendégjátéka alkalmával rendre győztesen hagyta el a játékteret, tavaly 3-2-re győztek házigazdájuk ellen.

Azóta a Videoton sokat fejlődött, viszont a Fradi még mindig csak keresi tavaszi önmagát. Igaz, négy forduló óta veretlen az FTC, legutóbb a Honvéd otthonából hozták el a három pontot. Idegenbeli mérlegük a szezonban 3-1-4.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.84


Győri ETO2.20  döntetlen3.25  Debrecen3.00
Nem is olyan régen még a bajnoki cím megszerzéséről szólt ez a párosítás, viszont az őszi szezon egyik gárda számára sem alakult jól. Győrből már az edző is távozott, de azóta sem jönnek a várva várt győzelmek. Mondjuk bajnokin legalább veretlen az ETO Horváth Ferenc távozása óta. Az előző fordulóban Pécsett nyertek (3-0).

A Loki főleg az őszi szezon elején mutatott formájának köszönheti mostani helyezését, az utóbbi időben többé-kevésbé már összeszedte magát a Kondás-csapat. Öt fordulója veretlenek, legutóbbi két meccsükön kapott gól nélkül nyertek a Pécs és a Dunaújváros ellen.

Tipp: Az első fél órában nem lesz gól @ 1.84

Eredő odds: 3.18