Keleti rangadó


Debrecen1.32  döntetlen4.75  Dunaújváros8.00
Pápán nyert 2-0-ra az előző fordulóban a DVSC, a győzelmet felértékeli, hogy egy félidőn keresztül emberhátrányban játszottak a hajdúságiak. Négy fordulója veretlen a Loki, hazai mérlegük 3-2-1, egyedül a Pécs tudott nyerni náluk még szeptember elején.

Egyre jobban megy az újonc Dunaújvárosnak, ha így folytatják lassan a kiesőhelyről is elmozdulhatnak. Az elmúlt három fordulóban hét pontot szereztek, múlt héten a PMFC-t múlták felül (3-2). Sokat javult az Újváros támadójátéka, hiszen legutóbbi három meccsükön összesen hét gólt rúgtak – ez pont eggyel több, mint amennyit az első tíz fordulóban szereztek.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.98


Haladás4.20  döntetlen3.50  MTK1.75
Egyre kilátástalanabb helyzetbe sodródik az utolsó helyen álló Haladás, igen sürgősen el kell kezdeniük a pontgyűjtést. Ez mondjuk a legutóbbi három fordulóban olyannyira nem sikerült, hogy még gólt sem lőttek a vasiak. Jó hír viszont a Hali számára, hogy az MTK ellen rendre jó eredményeket érnek el, utóbbi hat egymás elleni meccsükből ötöt megnyert a Haladás és csak a legutóbbi találkozó végződött gólnélküli döntetlennel.

Hét meccses győzelmi széria szakadt meg az MTK-nál múlt héten, amikor hazai pályán a Bozsik Stadionban 1-0-s vereséget szenvedtek az Újpesttől. Lehet, hogy csak egyszeri botlásról van szó, hiszen előtte három fordulón keresztül még csak gólt sem kaptak. A két csapat meccseit elnézve most sem számíthatunk sok gólos mérkőzésre.

Tipp: 1X @ 1.91


Diósgyőr1.50  döntetlen4.00  Nyíregyháza5.50
Több, mint egy hónapja nyeretlen tétmeccsen a DVTK, múlt héten Győrben játszottak 1-1-es döntetlent. Hazai pályán még veretlen bajnokin a Diósgyőr, mérlegük 5-2-0. Nem is olyan régen már találkozott a két csapat a Ligakupában: Diósgyőrben 3-0-ra nyertek a hazaiak, a nyíregyházi visszavágó 0-0-s döntetlent hozott.

Hosszú idő után örülhettek három pontnak Nyíregyházán: az előző fordulóban 2-0-ra verték otthon a Haladást. Idegenben viszont nem megy a Szparinak, egy augusztusi, Honvéd elleni győzelemtől eltekintve az összes meccsükön kikaptak vendégként.

Tipp: Félidőben 1 @ 2.05

Eredő odds: 7.75