Idegenben az első két helyezett


Debrecen2.90  döntetlen3.25  Videoton2.25
Kisebb meglepetést okozott azzal a Debrecen, hogy csak ikszelni tudott múlt héten a Honvéd otthonában, bár az is igaz, hogy sok alapember hiányzott a kezdőcsapatból. Öt fordulóval a vége előtt a Lokinak még van esélye elcsípni a dobogót, de ahhoz az kell, hogy az MTK pontokat hullajtson.

A Videoton egészen hihetetlen szezont fut, mindössze egyszer kaptak ki, akkor pont a Debrecentől még október közepén. Az előző fordulóban 4-0-ra verték hazai pályán a Pécset, egész tavasszal csupán két alkalommal vesztettek pontokat: egy győri, illetve egy felcsúti mérkőzésen.

A fehérváriak bajnoki meccsen utoljára 2012-ben győzték le DVSC-t, ami egészen hihetetlen, de igaz.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.02


MTK1.65  döntetlen3.60  Kecskemét4.75
Múlt héten Nyíregyházán ikszelt az MTK és így már három pont a lemaradása a Ferencvárossal szemben. Pályaválasztóként mindössze négy meccset játszottak tavasszal, de abból hármat megnyertek és csak a Videotontól kaptak ki.

Négy fordulója nyeretlen a Kecskemét, három döntetlen és egy vereség az elmúlt hetek termése. Érdekesség, hogy ebből a három döntetlenből mindhárom 1-1. Idegenben összesen három bajnokit játszottak ebben az évben, öt ponttal gazdagodtak.

Tipp: Félidőben X @ 2.16


Pécs5.00  döntetlen4.20  Ferencváros1.52
Rendesen kapaszkodik a Pécs, de még mindig kieshet. Amennyire sűrű ott hátul a mezőny, valószínűleg csak az utolsó fordulókban dől majd el, hogy ki búcsúzik az első osztálytól. Kivéve persze a Győri ETO-t, az más tészta…

Mint az már följebb szóba került, a pécsiek múlt héten egy négyet kaptak Fehérváron, előtte pedig az MTK-tól kaptak ki. Tavasszal tizenegy pontot szerzett a PMFC, ebből hetet hazai pályán, ahol nem mellesleg még veretlenek ebben az évben (már ha csak a bajnoki meccseket nézzük).

A Fradinak huszonhárom éve nem volt ilyen jó sorozata, mint most: utoljára tavaly októberben kaptak ki Diósgyőrben, azóta veretlenek a bajnokságban. Legutóbb pont a Pécs szakította meg a hosszúra nyúlt zöld-fehér veretlenségi sorozatot (mindez még a 1991-92-es szezonban történt).

Visszatérve jelenre, a Fradi szerdán bejutott a Magyar Kupa döntőjébe, ehhez elég volt egy iksz is a másodosztályú Szolnok ellen (1-1, összesítésben 3-1). Előtte a bajnokságban simán verték 3-0-ra a Diósgyőrt. Pécsett hagyományosan szoros meccseket játszik a Fradi és bármennyire jó formában vannak a zöldek, ez nagy eséllyel most sem lesz másképp.

Tipp: Gólok 3,25 alatt @ 1.44

Eredő odds: 6.28