Három hónap után újra NB1


Újpest1.33  döntetlen4.50  Pécsi MFC8.50
Bár az elmúlt napokban a sajtó inkább az Újpest tulajdonosának elmebeteg ötletétől volt hangos, de most inkább koncentráljunk arra, hogy mi is történt a lilákkal a téli szünetben.

Nyolc játékos távozott a negyedik kerületből, közülük Simon Ádám eladása lehet a legnagyobb érvágás. Az ősszel leginkább csatárgondokkal küszködő Újpest keretéhez négy játékos csatlakozott, és a hetedik helyről várhatják a szombat estét. Hazai pályán veretlenek bajnoki meccsen a lilák, mérlegük 5-3-0.

Nehéz helyzetben van az utolsó helyen álló Pécs, innen lesz szép kiharcolni a bennmaradást. Mindössze két játékos távozott tőlük és érkezett jó pár szerb, illetve horvát légiós, ami annyira nem meglepő, hiszen az egykori kiváló horvát válogatott játékos Robert Jarni most az edző a Mecsekalján. Ebből kiindulva elég valószínű, hogy egy küzdős, hajtós csapatot látunk majd tavasszal.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.20


Győr2.80  döntetlen3.30  Videoton2.30
Nem alakult valami jól a Győr őszi szezonja, a kilencedik helyről várhatják rajtot. Talán ezért is küldtek el húsz (!) játékost – jó, néhányan visszavonultak a labdarúgástól, mások meg csak kölcsönbe mentek, de ez a szám akkor is megdöbbentően magas. Őket légiósokkal és az utánpótlásból felhozott játékosokkal tervezi pótolni Vasile Miriuta edző. Egyből kemény próba elé állítja őket a sorsolás, hiszen a listavezető Videotont fogadják.

Fehérváron összehasonlíthatatlanul kisebb volt a játékos mozgás és nagyon úgy fest, hogy az erejéből mit sem vesztett a Vidi. Nyolc ponttal vezetik a bajnokságot, igazából csak rajtuk múlik, hogy mi lesz a vége. Eddigi mérlegük 14-2-1, összesen 40 gólt rúgtak és csak hatot kaptak, ez a teljesítmény abszolút kiemelkedő.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.88


Dunaújváros6.50  döntetlen4.00  Ferencváros1.45
Dunaújvárosban leginkább a bennmaradás lehet a cél és ennek érdekében minden pontra szükségük van. Öt új játékos és két távozó az átigazolási mérleg és a 14. helyen állva fogadják a Ferencvárost.

Azt a Ferencvárost, amely meg dobogóért küzd majd tavasszal. Jól sikerült a felkészülésük, legalábbis az összes edzőmeccsüket megnyerték a zöld-fehérek. Keretük eddig is erősnek számított a magyar mezőnyben; Hajnal, Varga és Ramírez érkezésével pedig még tovább erősödött.

Tipp: Félidő/Teljes idő – Döntetlen/Vendég @ 4.25

Eredő odds: 17.58