Győzelemmel zárhat a Fradi


Ferencváros1.13  döntetlen7.50  Lombard Pápa14.00
Október közepe óta veretlen a Ferencváros, múlt héten 1-0-s hátrányból fordítva tudtak nyerni a Kecskemét ellen (3-1). A keddi Ligakupa meccsen pedig Busai triplájának is köszönhetően 4-1-re verték az Újpestet. Az új stadionban továbbra is veretlen az FTC, bajnoki mérlegük 5-2-0. Utoljára tavasszal látták vendégül a Pápát, akkor nem okozott különösebb gondot a Veszprém megyei csapat. A bajnokság második fordulójában viszont 1-0-ra kikaptak tőlük, ugyanakkor elnézve a Lombard mostani formáját, nem túl valószínű, hogy a vendégek képesek lesznek a bravúrra.

Ugyanis az elmúlt négy fordulóban mindössze egy pontot gyűjtött a Pápa, múlt héten a Videoton mért rájuk elemi csapást hazai pályán (0-5). Persze a Fradi ellen minden csapat kettőzött erővel szokott küzdeni, majd kiderül, hogy ez mire lesz most elég.

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-1), hazai @ 1.63


Dunaújváros7.50  döntetlen4.00  Videoton1.40
Derekasan kapaszkodik fölfelé az újonc Dunaújváros, az előző fordulóban egy pontot szereztek a Honvéd elleni, gól nélküli döntetlent hozó bajnokin. Kedden pedig a Ligakupában okoztak nem kis meglepetést azzal, hogy hazai pályán 2-1-re verték a Videotont.

Persze ez most teljesen más meccs lesz, mint a hétközi Ligakupa találkozó, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy hazai pályán még nem kapott ki bajnokin az Újváros. Mérlegük 3-2-0.

Öt ponttal vezeti a tabellát a Videoton és ugyan az utóbbi időben becsúszott két döntetlen, azért ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy leeresztettek volna az őszi szezon végére. Valószínűleg levonták a vesztes Ligakupa meccs tanulságait és mivel a bajnokságot láthatóan komolyan veszik, kikapni egészen biztosan nem fognak szombaton.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett @ 1.72


Paks1.65  döntetlen3.75  Nyíregyháza4.50
Utoljára november elején tudott nyerni a Paks, akkor hazai pályán győztek 3-0-ra a Pápa ellen. Azóta kikaptak Dunaújvárosban és az előző fordulóban Győrben játszottak 2-2-s döntetlent. Hazai mérlegük a bajnokságban igen meggyőző: 5-1-1.

A második fordulóban a Nyíregyháza simán kikapott a Pakstól, ebből kiindulva nem sok jóra számíthatnak most idegenben. Már csak azért sem, mert utoljára a Honvéd otthonából hozták el a három pontot még augusztusban. Azóta hatszor léptek pályára vendégként és az összes meccset elveszítették.

Tipp: Az első gólt a Paks lövi @ 1.43

Eredő odds: 4.01