Egy keleti és két fővárosi rangadó


Diósgyőr4.00  döntetlen3.80  Debrecen1.75
Zsinórban három bajnokit is elbukott a Diósgyőr, a múlt héten az MTK intézte el őket egy laza ötössel. Szerdán a Magyar Kupában azért csak legyűrték nagy nehezen az NB3-as Csornát (0-2), ez talán ad némi önbizalmat a borsodi fiúknak.

Tavaly augusztusban 1-1-es döntetlent játszott a két csapat Diósgyőrben és ugyan az ikszre most nincs túl sok sansz, az szinte borítékolható, hogy az ingatag lábakon álló debreceni védelem miatt valószínűleg mindkét csapat gólt szerez majd.

A Loki egyébként július vége óta nem volt képes tétmeccset nyerni, ikszeltek a Puskással és a Honvéddal illetve kétszer kikaptak a Rosenborgtól az EL-ben, illetve ami még kínosabb, az előző fordulóban hazai pályán veszítettek a Haladással szemben (0-1).

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.82


Újpest1.85  döntetlen3.50  Honvéd3.85
Gálázott az Újpest a hétközi kupameccsen: 14-1-re verte a Vértessomlót. Ilyen nagy arányú győzelmet azért ne várjunk a liláktól szombaton, de a három pontra elég jó esélyei vannak a gárdának, amely négy forduló után veretlen maradt.

Egyébként a Honvéd is igen jól kezdte a szezont, két győzelem és egy iksz után a Paks állította meg őket az előző fordulóban. Tavaly 0-0-s döntetlennel ért véget a két csapat Megyeri úti találkozója, most viszont elég meglepő lenne, ha nem látnánk gólt/gólokat.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.93


Ferencváros1.42  döntetlen3.85  MTK7.50
Rendkívül jól kezdte a 2015/16-os szezont a Fradi: négy forduló, négy győzelem. Ennek köszönhetően már most négy pont előnnyel vezetik a tabellát a zöld-fehérek a második helyezett Újpest előtt.

Az előző fordulóban viszonylag simán nyert 3-1-re az FTC a széthullott Videotonnal szemben Székesfehérváron, az idei szezonban még nem akadt olyan mérkőzés ahol két gólnál kevesebbet lőttek volna Geráék. Érdekesség, hogy a négy győztes meccsből háromszor már a félidőben vezetett a Fradi, egyedül a Vasas elleni meccsen nem tudták megszerezni a vezetést az első játékrészben.

Mint arról már föntebb szó esett, a DVTK ellen parádézott az MTK múlt héten, azért ilyen egyszerű dolga most nem lesz a harmadik helyen álló csapatnak. Annál is inkább, mert idegenben eddig két meccsen mindössze egy pontot tudtak szerezni.

Tipp: Félidőben 1 @ 2.02

Eredő odds: 7.20