Nagy meccsek lesznek vasárnap!


Torino4.75  döntetlen3.40  Juventus1.85
Majdnem belehaltam, amikor a Juventus két gólos előnyről, tuti továbbjutásról kicibálta magát a BL-ből. Ilyet hogyan lehet megtenni? Ha megfelelő módon állnak hozzá a Torino játékosai, akkor biztos "gratulálnak" majd a Juvésoknak a "zseniális" meccshez. Gondolom élvezték a torinóiak is. A müncheni vereségtől függetlenül Morata, Pogba rettentően jó focista, emiatt, meg a dac végett, és mert különben is jobbak, össze-vissza verik a Torinót.

Tipp: Torino-Juventus 0-1 @ 6.25


Manchester City1.85  döntetlen3.70  Manchester United4.55
Nagyon nem kedvelem LvG-t és emiatt cseppnyi kétségem sincs, hogy az olajosok leverik a kóválygó Unitedet. Amely még a bevásárlókocsiból is kiesett. Különben meg a Manchester United pánikrokkerei kapnak mostanában eleget! Ezen a meccsen sem szakad meg a béna sorozatuk. Naná, hogy kikapnak!

Tipp: Manchester City-Manchester United 3-1 @ 15.00


Real Madrid1.36  döntetlen5.50  Sevilla8.00
Kiderült, hogy Zidane sem az edzői tudása, hanem a múltja és a lobbi tevékenysége miatt került a Real kispadjára. Ha ügyes lesz a Sevilla, akkor megtépheti a madridi bohócok arcát. De ha esetleg kellően felhergelik CR-t, ő képes szétcsapni az ellenfelet. Főként, hogy a Realban csak Cristiano Ronaldo játszik, ahogyan ezt nemrég kijelentette magáról a hetes.

Tipp: Real Madrid-Sevilla 3-2 @ 15.00