MK: sok pénzt hozhat a kevés gól


DVSC 1.27, döntetlen 5.50, Vasas 8.00
Az odavágón 3-0-ra nyert a Debrecen a Fáy utcában, így valószínűleg nem okoz pánikot a Vasas vendégjátéka a Hajdúságban. Ugyanakkor Kondás Elemér, a Loki mestere szerint hiba lenne lebecsülni az ellenfelet. A DVSC 3-3-as döntetlent játszott a hétvégi bajnokin Diósgyőrben, ezzel az eredménnyel visszacsúsztak a tabella hatodik helyére. Éppen ezért fontos nekik a kupaszereplés, hiszen innen könnyebben kijuthatnak a nemzetközi porondra. Egyébként a Magyar Kupa idei kiírásában még veretlen hazai pályán a DVSC, igaz a kiemelésnek köszönhetően komoly ellenféllel még nem találkoztak idén, a Nyíregyházát 3-1-re, a Létavértest 8-0-ra verték.

Innen szép továbbjutni - gondolhatják a Vasasnál, bár valószínűleg nem utaznak nagy reményekkel Debrecenbe. Az első meccs tanulsága alapján tényleg osztálykülönbség van a két csapat között, ráadásul a Vasas feljutása is komoly veszélybe került hétvégén. Kikaptak Szegeden (3-1) és így a Mezőkövesd lépéselőnyre tett szert velük szemben. Még az sem lenne meglepő, ha inkább a következő bajnoki fordulóra tartalékolna a Vasas, hiszen innentől kezdve minden meccsen nyerniük kell(ene) ha újra az első osztályban akarnak játszani. Idegenben amúgy sem brillírozik az angyalföldi csapat, kupameccsen legutóbb Siófokon kaptak ki (2-1), akkor nüanszokon múlt a továbbjutás.

Egyszóval ez a meccs úgy hiányozhat mindkét csapatnak, mint középcsatárnak a sípcsonttörés, ezért nem túl valószínű, hogy nagyon nekimennének egymásnak és ez nagy eséllyel a gólok számában is megmutatkozik majd.

Tipp: Gólok száma kevesebb, mint 2.5 @ 2.40

Bevállalós tipp: Gólok száma kevesebb, mint 1.5 @ 5.50