Mit hoznak a hétvége rangadói?


Vasas3.80  döntetlen3.40  Ferencváros1.95
Ha a hazaiak szavahihetőségét nézem, akkor sima vendéggyőzelem. Angyalföldön új stadion ide, első helyezés a tabellán oda, kicsit még kell tanulni a médiával kapcsolattartást. Ha a védelemben is úgy mutogatnak egymásra, mit a tévés fellépések elsummantásánál, akkor széttépik őket a vendégek. Akiken – most már könnyen vagyok, hiszen eltiltottak tőlük – egyre jobban érződik a tanácstalanság, a pályán és azon kívül is.

Masszív a piros-kék csapat. Talán még Illovszky Rudi bácsi is megsüvegelné őket. Az biztos, hogy jár a kalaplengetés a tavaly még kiesés elől kóválygó, most meg mindenkinek fityiszt mutató hallgatag német tréner bandájának!

Tipp: Vasas-FTC 2-2 @ 15.00


Dortmund3.40  döntetlen3.30  Bayern München2.25
Egyre inkább azt érezni, hogy a kicsit parkolópályára tett egykori, híres Vaslovag edzők azért mennek Münchenbe, mert hallották, hogy a germánok precízek a kifizetést illetően. Különben meg eléggé unják a bőrgatyázást. Carlo Ancelottit már csak az vigasztalja, hogy a táskás szemeibe is elég pénzt pakolhat. A halvány pislákolásra. Nem annyira meggyőző a munkája.

Biztosan nem hergeli őt, hogy Thomas Müller gyatra kifogásokkal farolt ki a San Marinói válogatott vb gyalázásából. Amire arcba, jó nagy arcba kapta a válasz-lándzsát. Mindenki jól szórakozott, ahogyan a törpe állam egyik vezetője szétekézte a felfuvalkodott, a szandálba fehér frottír zoknit begyűrő németet.

A Dortmund meg ebben a szezonban kiismerhetetlen. Parádé a Real ellen, bukdácsolás a Bundesligában. Azért a sárga-feketék ha mást nem, egy döntetlent kitolnak magukból!

Tipp: Dortmund-Bayern München 2-2 @ 12.50


AC Milan2.80  döntetlen3.20  Inter2.70
Minarik Ede, a régi idők focijából a szemét forgatná, ha látná a Csabagyöngye olasz verzióját. Csuda, ahogyan az AC Milan, a globális labdarúgás díszcsődöre hogyan silányodott virsli alapanyaggá, de előtte még szaporító állattá. Bámulatos a csúcsról lecsúszás mértéke, gyorsasága.

Az Inter ugyanez, csak kék-feketében. Sóhajtozás a múlt boldogságán, a jelen viszont maga a penetra. Az Inter edző, bocs, most már volt Inter edző, De Boer lapátra ültetése inkább az anarchia jele, mintsem a szervezettségé. Különben is az olasz labdarúgást imádók ízlésficama nem beszélgetés témája!

Tízezer százalék, hogy ikszelnek, másra sem képesek!

Tippem: AC Milan-Inter 0-0 @ 8.50