Milinte legyen a talpán, aki megmondja a frankót!


Bayern München1.42  döntetlen4.85  Mönchengladbach7.00
Karikaláb picit benézte a szerdai BL meccset, úgyhogy szombaton ha törik, ha szakad, de nyernie kell a Bayernnek. Az meg amúgy milyen lenne már, ha Pellegrini megnyerné a City-vel a Bajnokok Ligáját, Pep meg kulloghatna Angliába, mint a „Legutóbbi Három Szezonban Befuccsolt Béeles Edző”. Aki őt leigazolja és jó korán világgá kürtöli, az abban a szezonban, de még Pep előtt a legnagyobb európai kupa győztese lenne.

Na, de vissza soron következő bajnokihoz: a bajorok nyernek otthon. Ha ott sem, akkor sehol! A vendégek még esetleg bízhatnak Alaba alibi védekezésében és akkor lehet egy ikszet elcsípnek. De az sem valós! Marad a győzelem a Bayernnek.

Tipp: Bayern München-Mönchengladbach 3-0 @ 12.00


Manchester United2.05  döntetlen3.40  Leicester City3.90
Milinte legyen a talpán, aki bemondja a frankóságot! Emiatt én is inkább az érzelmeimre hallgatok. Abban bízom, hogy Ranieri edző odapörköl a felfuvalkodott LvG arcába. Kinézem belőlük, pláne, mert minden pont fontos annak érdekében, hogy a Koldus elhozza a győzelmet és a királyságot a Királyfitól. A Premier Liga kőgazdag befektetői meg mehetnek lesni, hogyan lettek a kismenők bajnokok.

Tipp: Manchester United-Lecister 1-3 @ 33.00


Lazio2.60  döntetlen3.40  Inter2.70
Megmondom őszintén a „Legnagyobb Hempergők Ligájának” tartom a taljánok bajnokságát. Kevés meccset láttam olaszból, de amit láttam, azon többet fetrengtek a földön, mint Kelemen Anna fénykorában. A fű kikopott alóluk, annyit nyavalyogtak. Meg az a sok töketlen döntetlen. Ha valamiért a Laziónak tolom a győzelmet, az Miroslav Klose lehet, aki ennyi idősen is nagy segítsége a hazaiaknak. Aztán az Inter meg belevág és egy megalázós, tönkreverős, legyalulós, gigamega 1-0-s sikert összelejmol.

Tipp: Lazio-Inter 0-1 @ 10.00