Michel Platini fifázásba keveredett


Nahát, az UEFA! Bekerült a hírfolyamba és rögtön nem akármivel: maga Pepi Blatter uefás alteregója, Michel Platini keveredett bele a fifázásba!

Bevallotta, hogy tényleg kapott Sepp Blatter elnöktől majdnem kétmillió dollárt, de azt ő jó alaposan megszolgálta. Meg hát! Még rá is kérdezett Mademoisell Platininél, hogy:

„–Te anyjuk, mi a franc ez a nagy táska zöld pénz a szekrény aljában?

–Óh, hagyjad csak mon chérie, visszavittem az üvegeteket, abból jött össze egy kis dugipénz!”

Szóval Platini sem értette elsőre azt az 1,8 millió USD-t de aztán megvilágosodott és bemondta a frankót: ez a kerek összeg bezony alaposan jár neki, hiszen keményen megdolgozott a nemzetközi mohóknál!

Különben a „makulátlan” francia annak az európai, különben dúsgazdag labdarúgó szervezetnek a vezetője, ami külön kasszát nyitott a magyar szövetségnek, az állandó befizetést megkönnyítendő! De most ne a büntetés okát firtassuk, hanem magát a Platini jelenséget!

Az UEFA annyira kápói szigorral felügyeli a kontinens tornáit, hogy még az U17-es elő- elő-tornákra is külön komisszárokat küld a rend betartatására. Akik persze élnek is helyzetükből fakadó felsőbbségükkel és ott tesznek be az embereknek, ahol tudnak. Lassan már csak ücsörögni szabad az amúgy méregdrága rendezvényeken!

Ez az UEFA az, amely működteti a Danikák, Bálintok által mozgatott spion-formációt, a FARE-t. Igen, ez az a vidám, helyes, de arcukat sehol nem vállaló, önmagukat bármikor meghazudtoló, de eszméletlen büntetések kiszabását előrevetítő szervezet.

Közben az UEFA hivatali ellenőrei jegyzettömbjüket lebegtetve, szúrós szemmel megjelennek mindenhol a zsíros napidíj és az erő képviseletében. Ha bármilyen kis porszem a szemükbe kerül, hasra vetheti magát az egész vendégfogadó bagázs!!! Egyszer kerüljön hideg pástétom az asztalra és jön a bünti! Egyszer legyen kisebb az aranyóra, mint a kontroller csuklója, bünti! Egyszer találjon pár milkát az elnök, akkor is bűnhődni fog mindenki!

Fogadjunk, hogy utólag úgyis letagadnak mindent, vagy belevágnak a közvélemény arcába egy ócska, nevetségesen szánalmas magyarázatot.

Fogadj most a Magyarország-Feröer Eb-selejtezőre!