Mi lesz Ramos sorsa?


A héten sokat cikkezet arról a sportsajtó, hogy a 29 éves Sergio Ramos tíz szezon után otthagyhatja eddigi sikerei helyszínét, a Real Madridot. A hírek szerint megromlott a kapcsolat Florentino Pérez klubelnök és a klasszis védő között és így már elkerülhetetlen a szakítás. Ennek leginkább anyagi okai lehetnek, ugyanis a Real elnöke nem hajlandó magasabb fizetést adni Ramosnak.

A héten az is kiderült, hogy Casillas a Portóba igazol, ilyenformán pedig az sem elképzelhetetlen, hogy a Királyi Gárda megválik egy másik ikonjától is. Jelentkező pedig akad bőven, például itt van egyből a Manchester United (3.50). De Gea esetleges átigazolása miatt amúgy is kapcsolatban áll a két klub és Manchesterbe kétségtelenül kéne egy jó védő. Akár még egy csere is elképzelhető a két klub között.

Egyébként Ramos nem olcsó, a legutolsó hírek szerint 200 millió eurót szeretne érte a Real, ami durván nagy összeg, valószínűleg ennyit senkinek nem ér meg (a transfermarkt.de szerint 40 millió a piaci értéke a védőnek, akinek egyébként egy év múlva jár le a szerződése). Mondjuk ha ilyen elképesztő összegek kerülnek szóba, akkor az embernek óhatatlanul a Manchester City ugrik be, ahol aztán tényleg nem szoktak spórolni (7.00).

Aztán persze az is könnyen lehet, hogy mindez csak okos színjáték, mert hát a Real Madriddal gyakorlatilag bármit el lehet adni és a játékosnak, illetve a klubnak is jól jön a rivaldafény. Az oddsok alapján egyelőre az tűnik a legbiztosabbnak, hogy Ramos marad a spanyol fővárosban (1.30).

Tipp: Ramos a MU-ba igazol @ 3.50